Kinek mekkora volt a 32 hetes uh eredmény? A miénk az elég pici baboca sajnos.
Bpd:74mm Hc:255mm
Ac:260mm Fl:61mm
Miert sajnos? Semmit se jelent a kesobbiekre nezve, hogy most megkora!
Egyebkent:
Bpd 82
Ac 274
Fl 68
32+2
Nálunk meg pont hogy nagyobb. BPD:85 FL: 61
De engem mondjuk megnyugtatott a dokim, hogy ez nem jelent gondot, mert nem nagy az eltérés.
Szerintem te se aggódj be fogja hozni magát.
32+2 hetesen volt a lányom mérete :
Bpd:80
AC:269,6
FL:61,2
Becsült súlya 1850 gramm volt
Nekem nem mondta az orvos hogy pici, azt mondta teljesen átlagos. Betöltött 37. Héten született 2750 grammal és 49 cm-vel. Szobatársam meg néhány akkor született baba anyukája megjegyezte hogy úr isten milyen picike súllyal született. Pedig egy orvos sem mondta hogy kicsi lenne. Az a baj ma már szinte elvárás hogy minden baba 4 kg-os legyen, aki kisebb súllyal születik azt mindjárt megjegyzik. A lányom igaz 3 kg alatt volt de teljesen egészséges, és 2-3 hónap alatt teljesen behozta a "lemaradását".
Egyébként születetésig még sokat nőhet egyáltalán nem biztos hogy kicsi súllyal fog születni! Bár szerintem most sem annyira pici! Ne izgulj!
3-as vagyok!
Ez érdekes hogy neked azt mondták 3 héttel kisebb. Az én lányom méretei majdnem ugyanezek voltak és nekem azt mondták teljesen átlagos a korához.
Szia! 33+3 hetesen voltam uh-n.
BPD 80mm
THX 75*79mm
Fl 63mm
Most 38 hetesen voltam uh-n, ott a bpd-je 88 mm volt.
Azt mondják, ne várjak nagy babát, aztán majd kiderül. Vasárnapra várjuk, de én szeretném, ha már kibújna. Különben hétfőn befektetnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!