A ciklusom 19. napján vagyok. Ma voltam vérvételen, de a 21. napon kellene. Sajnos elszámoltam magam, azt hittem ma van a 21. nap. Ez nem probléma? Attol jó lehet az eredmény?
Figyelt kérdés
épp ma néztem a naptárba h október 2.-án jött meg,és nem szeptember 30.remélem ettöl független jó lesz az eredmény.végülis csak 2 nap.2010. okt. 20. 10:42
1/2 anonim válasza:
szerintem viszont nem mindegy ....
ha mindegy lenne akkor lenne egy tol - ig határ hogy mely ciklusnapokon mehetsz.
kérdezd meg a dokit aki elküldött hogy ismételjetek-e két nap múlva v. belefér.
kevés vagyok ehhez de igy gondolom.
ha legközelebb is kell ilyen vérvétel számold ki és a naptárba ird be.
2/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy a 21-ik napon a progreszeront nézik és ennél a hormonnál 1 nap is számit. Az értékek akkor lesznek értékelhetők ha pontosan be van tartva a nap szám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!