Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A cukorterheléses vérvételnél...

A cukorterheléses vérvételnél tényleg nem szabadaktívnak lenni? A védőnőm mondta, h a két órát sajnos ott az SZTK-ban ülve kell kivárni. Ne sétálgassak a boltba, mert fals eredmény lesz. Komolyan ti végig ott ültetek egy helyben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Hát én nekem muszáj volt kimenni a boltba mert kaját kellett venni.Nekem senki nem mondta hogy nem mászkálhatok.Én enm is értem hogy hogyan függ össze a kettő.

29+1hkm

2010. aug. 12. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
én sem hallottam még ilyet hogy közben csak ülni kell.nekem kifejezetten mondták is hogy elmehetek ha van dolgom,de 2 óra múlva legyek itt.közben ne egyek ne igyak és ne pisiljek.ennyi volt a kikötés.a mozgásnak szerintem semmi köze az eredményhez,illetve nem befolyásolja.
2010. aug. 12. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk mindenki ment a dolgára a lötyi megivása után, majd 1 óra múlva szépen visszajött. 4 terhességem alatt egyszer se hallottam, hogy ott kellene ülni a váróban az alatt az 1 óra alatt.
2010. aug. 12. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, 2 óra múlva
2010. aug. 12. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igenis van köze hozzá, a mozgás ugyanis csökkenti a vércukorszintet, ezért nem lesz valós az eredmény. Nem véletlen, hogy a cukrosoknak kifejezetten ajánlják a mozgást.
2010. aug. 12. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem lehet mászkálni, mert a mozgás égeti a cukrot és rossz, hamis lesz az eredmény. Nálunk még ki is néztek a folyosóra, hogy ott ülünk-e. Zenét hallgattam, neteztem a telefonon, így hamar eltelt a 2 óra.

Boldog baba várást és kitartást a terheléses cukorhoz!

2010. aug. 12. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
En kulfoldon elek, itt 4 oran at kellett egyhelyben ulni, nem enni, nem inni (meg vizet sem). Az elso vervetel utan meg kellett inni egy liter lucosadot 10 perc alatt, aztan orankent vervetel, addig ucsorges a varoban. Az utolso vervetel utan addig nem mehettunk el, amig nem ettunk es nem ittunk.
2010. aug. 12. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem is hallottam még ilyet. Nekem 90perces terheléses vizsgálatom volt. Megittam a löttyöt, és mentem dolgomra. A fél várost végigloholtam, úgy mentem vissza.
2010. aug. 12. 20:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Állítólag azért nem lehet mozogni,mert energiát-cukrot-égetünk el.
2010. aug. 12. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Naés az lesz a tuti eredmény, ha egyhelyben ülünk? Mert amúgy az a normális, hogy egész nap egyhelyben ülünk, így mutatja ki a vérvétel a valóságot, vagy mi?!

Én is hazamentem a vérvételek között.

2010. aug. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!