A cukorterheléses vérvételnél tényleg nem szabadaktívnak lenni? A védőnőm mondta, h a két órát sajnos ott az SZTK-ban ülve kell kivárni. Ne sétálgassak a boltba, mert fals eredmény lesz. Komolyan ti végig ott ültetek egy helyben?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:39
11/14 anonim válasza:
Amikor az első adag vért levették akkor mondták hogy ne menjek el, mert ha rosszul leszek akkor mit csinálok, és akkor Őket büntetik meg.
12/14 anonim válasza:
én nem ültem végig a 2 órát,és még ilyet nem is hallottam.
13/14 anonim válasza:
én is hazamentem a 2 órában, senki nem mondta, hogy nem lehet. Söt én még rohantam a megállóban várakozó villamoshoz is! De a lötty után sem voltam rosszul egyáltalán. Mintha sima limonádét ittam volna, tehát futás nélkül is tökéletes lett volna az eredmény.
14/14 anonim válasza:
Én épp tegnap voltam vizsgálaton. Reggel odamentem, levette a vért,a nővér megitatta velem az a cukros szirupot,és monda, hogy két óra múlva menjek vissza. Addig haza jöttem. 2 óra múlva még egy vérvétel, majd újabb 2 óra múlva mehettem az eredményekért. Senki nem mondta, hogy ne mozogjak. Arra figyelmeztettek viszont, hogy a cukros lötty megivása után ne egyek 2 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!