Termeszetes szules vagy csaszar?
Tavaly volt egy agydaganat mutetem,ami joindulatu volt es sikerult teljesen eltavolitani!De az egyik szemem sajnos 90%ban megvakult!A mutet utan 7honappal teherbe estem,es az elso doki akihez kerultem az a tavalyi mutet miatt egybol csaszart ajanlott...azota tobb nogyogyaszt bejartam kisebb nagyobb problemak miatt,mint peldaul magas vernyomas...mas orvosok azt mondjak nem szukseges a csaszar,de en mar feltem a masik szemem,hiaba mondjak hogy semmi baja nem lesz,nem tudok mar hinni az orvosoknak,mert a masik szemem is orvosi hiba miatt nem lat...
viszont mindenhol azt olvasom hogy a csaszar az nem jo a babanak mert sokkot kap,es hogy igenis kuzdjon meg az anyuka a babajaert stb.stb.es hogy mennyivel jobb termeszetes uton szulni..ugyhogy most nagy dilemmaban vagyok...
bar ha belegondolok az lenne igazan nagy sokk a babanak es nekem ha nem lathatnam legalabb az egyik szememmel felnoni....
Szia!Császárral szültem végül, de vernyomas probléma miatt is ezt javasolták!Azóta 7eves elmúlt a fiam,sajnos a daganat visszanőtt,pont nemrégiben voltam sugár kezelésen..
Második babám emiatt nem lehetett,mert valószínűleg a hormon változásoktól nőtt vissza! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!