Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után lehet szülni...

Császár után lehet szülni természetes úton? és mennyiidő múlva?

Figyelt kérdés
ott a vágás nem tud szétnyílni??
2014. jún. 2. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress rá így: VBAC. Rengetegen szülnek így. Én is erre készülök. A hegszétválás esélye átlagosan 0.4%.

Támogató csoportot, tapasztalattal rendelkező nőket, szülésznőket, dúlákat találsz a facebook-os csoportban: "VBAC támogató csoport Magyarország" néven.

2014. jún. 2. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet. De ha nem ékelődik be a baba akkor nem hagynak annyi ideig vajúdni mert szétnyílhat. Nekem is ez volt nem ékelődött be a fiam. És újra császár lett.
2014. jún. 2. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Majdnem 4 év van a két fiam közt és a második is császáros lett,mert vadul vájt a hegem...Még jó,mert műtét közben kiderült,hogy nagyon vékony volt. Ismerősöm gyerkőcei közt 3,5 év van,náluk is császár lett a második fenyegető hegszétválás miatt.

Persze ez nem jelenti azt,hogy másképp nem alakulhat...

2014. jún. 2. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Persze, lehet szülni természetes úton! Anyósom (férjem akkor már jócskán tizenéves volt) a kilencvenes években a sógornőmet - iszonyatosan rosszul helyezkedett, a baba feje anyósom bordái alá ékelődve - császárral szülte. Mikor sógorom született már programozott császár volt betervezve (anyósom egészségügyi állapota és ebből kifolyólag egyéb nőgyógyászati műtét miatt). Na, ez nem jött össze. Szegény gyorsan szült, iszonyatos vérveszteséggel, csoda, hogy túlélte...

Ezt nem elrettentésből írtam, de IGEN, lehet szülni császár után természetes úton!

2014. jún. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!