Szerintetek ha kint van az aranyerem akkor beleülhetek kamillás fürdőbe? árt valamit? Orvoshoz most nem tudok menni! Természetes módot szeretnék kipróbálni! 26 hkm
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 18:46
1/12 anonim válasza:
ártani nem árt, de nme i használ szerintem...
2/12 anonim válasza:
Valóban nem csinál semmit. Jegelni tudod? Mármint kívül van? Tekerj be egy jégkockát vékony ruhaanyagba és tedd rá. Amellett szedj Detralexet és kenegesd. Később csak rosszabb lesz, sajna.
31hkm
3/12 A kérdező kommentje:
Terhesen lehet szedni detralexet?pár alatt vissza szokott húzódni,de teljesen már vissza nem megy sajna!külső aranyerem van!ezért félek a szülésnél is,hogy nagyobb baj is lehet! :(
2014. ápr. 19. 19:55
4/12 anonim válasza:
Nekem szülés után pikk-pakk eltűnt, pedig én is féltem tőle, hogy még rosszabb lesz, de azóta ki sem jött, mondjuk én rengeteget intimtornáztam. Nekem a sperti krém segített a terhesség végén, amikor jobban kijött.
5/12 anonim válasza:
detralexet lehet szedni, kamillaba ne ulj, az csak szarit. Tolgyfakeregbol lehet teat, ulofurdot csinalni, az nagyon jo aranyerre, de inni tilos
6/12 A kérdező kommentje:
nekem van sperti kenőcsöm,de sajna lejárt a szavatossága és még bontatlan! az gond? használható még?
2014. ápr. 19. 20:17
7/12 anonim válasza:
Az ülőfürdő nem javasolt aranyér esetén, hiszen az pont, hogy fokozza a vérbőséget.
8/12 A kérdező kommentje:
lejárt szavatosságú bontatlan sperti kenőcs használható még szerintetek?
2014. ápr. 19. 21:14
10/12 A kérdező kommentje:
tavaly áprilisban!úgy van rá írva,hogy felhasználható eddig!
2014. ápr. 19. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!