Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen okokbol nem szulhetunk...

Milyen okokbol nem szulhetunk termeszetesen, holnap megyek a 38. heti vizsgalatra es mondta a doki hogy most megmondja h csaszar vagy termeszetes szules lesz. Ezt hogy fogja megallapitani, a vizsgalattol nem indulhat be a szules?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A vizsgálattól csak úgy nem indul be, az természetes. Császár oka lehet rossz áramlás, szívhang, baba fekvése pl.
2014. jún. 16. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hüvelyi szülést kizáró ok ha a méhlepény a méhszájon van-de ezt eddig is látnia kellett volna- vagy harántfekvéses a baba. Van olyan durva doki aki erőszakos méhszájvizsgálattal próbálja beindítani a szülést. Ha ezt nem akarod, és ilyen irányban nem megbízható a doki akkor írasd vele alá azt, hogy ehhez nem járulsz hozzá.
2014. jún. 16. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
A mehlepeny nincs a mehszajon es a baba is befordult mar egy par hete. A doki pedig nem csinalna ilyet nagyon rendes es nem hinnem h megakarna inditani a szulest. Felek a term.szulestol de a csaszartol megjobban.
2014. jún. 16. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 5 napot hordtam túl, addig természetes szülésre készültem, mégis császár lett. Szóval császárrá változhat bármikor, mint életmentő beavatkozás. Tény, hogy meg tud úgy vizsgálni, hogy beinduljon a szülés, de azt éreznéd szerintem, egyből állítsd le, ha bármi fájdalmat érzel.
2014. jún. 16. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:

csâszârosként mondom hogy ne félj tőle! (könnyen beszélek, de én is nagyon be voltam tojva, mikor terhes lettem már tudtam hogy hanyadik héten születik) de hamar megvan és ha mindent betartasz akkor nem lesz baj!

nem tudom mire alapozza a tervét, de ha uh-n nagynak látja a babát amiatt is lehet csâszár, meg azok miatt amit előttem leirtak

2014. jún. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!