Lehet baja a babanak ha folyton orrcseppet kell hasznalnom? 11 hetes kismama vagyok.
sajnos mar tobb mint masfel eve orrseppet kell hasznalnom,mert folyton bevan dugulva az orrom.Meg ejjel is arra ebredem, hogy nemkapok levegot.
Mielott terhes lettem volna jartam orvosnal,azt mondtak semi bajom,hasznaljak infra lampat.Csomo idot eltoltottem orvosnal meg sem jutottam semmire vele.Munka mellett nem volt konnyu vegig jarni,mert olyan idopontokat adtak meg, hogy szabadnapot kellett kivennem,aztan sehol sem vagyok.otrivint es nasivint szoktam hasznalni, utobbi annyira nem segit.Most attol felek, hogy a babam is orrcsepp fuggove valik vagy valami komoly baja lesz emiatt.Mit tegyek szerintetek, mert az orvosok nem mondanak semit?
Én külföldön élek, az itteniekre rá van írva!
Amúgy meg nézd meg itt, milyet használhatsz, a legtöbbnél szerepel, hogy kismamák nem használhatják:
Nekem a sok orrcseppezés miatt majdnem műtötték az orrom...
Mindenképpen le kell állni vele terhesen!
Az 1. terhességemnél egyszerűen "leszoktam" róla. Ez azt jelenti, hogy pár napig bizony el kell viselned, hogy a szádon veszed a levegőt.
2. terhességemnél pedig már homeos orrsprayt használok. Ennek kell egy jó 5-10 perc míg hat, de sokkal tovább marad tiszta az orrom. A neve: euphorbium. Nekem is egy orvos ajánlotta, elmondta, hogy "rendes" orrcseppet csak alkalomszerűen szabad használni (egyébként is, de terhesen meg főleg), az érszűkítő hatása miatt. Sajnos mivel nyálkahártyára fújod, ezért nagyon jól szívódik fel :(
en is probaltam az euphorbiumot, de nem segitett.sajnos ha nem hasznalom ejjel nemtudok aludni,ugyanis arra ebredem, hogy nem kapok levegot.Tenyleg nemtudom mitol lehet sajnos. Egyszer megfaztam es azota van ez.
Mindenesetre koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!