Terhessen lehet a Dunában fürdeni? /?
Duna mellett nőttem fel. Azért ennyire nem vészes a helyzet, ahogyan látják sokan:) Szerintem, pl: tisztább, mint a Balaton, hiszen ez folyó és nem álló víz.
Számtalanszor fürödtem már a Dunában, de terhesen biztosan nem fogok belemenni. Maximum térdig. A Duna vize jó hűvös, akkor is lehűt, ha csak térdig/comközépig mész be a srácokkal, és locsolgatod magad.
Ugy döntöttem maradunk itthon a helyesírásomal mé ne foglalkoz az nem a te dologod. 😊
Utolsó köszönöm válaszod én is. Itt. A Duna mellett nőttem fel. És csak térdik mentem volna be.
Én is a Duna mellett nőttem fel, rendszeresen strandoltunk, minden évben fürödtem is a vizében. SOHA nem kaptam el semmit. Most babát várok, így csak térdig megyek bele és locsolom a vállam-hátam.
Sokan azt hiszik, hogy a Balaton tisztább, hát nekem vannak kétségeim... Ott évek óta visszatérő probléma, hogy a vitorlások (amiből nem kevés van) a tó vizébe ürítik a wc tartályát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!