Nekem azt mondta a doki, amíg zárt a méhszáj elvileg mehetek, de én inkább kihagyom.
35 hkm
2014. máj. 27. 14:52
2/8 anonim válasza:
Pont tegnap kérdeztem a dokit, szerinte közfürdőbe (= medencébe) inkább ne, Balatonba amíg zárt a méhszáj lehet.
15 hkm
2014. máj. 27. 14:55
3/8 anonim válasza:
Bár én "már" a 33. hétben vagyok, nekem már nagyon nem esik jól ilyen melegben kint lenni... :)
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Balaton, Velencei tó, ha zárt a méhszáj akkor lehet.
Strandra én alapból sem mennék, terhesen pedig nem is ajánlott.
Egyébként pont ma olvastam, hogy a Velencei tóba már lehet fürödni. Agárdnál 23 fokos a víz :)
2014. máj. 27. 15:46
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Velencei tóban. :)
2014. máj. 27. 15:50
5/8 anonim válasza:
Sok civil ember és sok orvos azt mondja, hogy igen és nem :)
De addig amíg zárt a méhszáj nyugodtan lehet menni. Egyébként a tengervíz a legjobb illetve a nyílt vizek.
Én a 35. hétben járok, pár nap és kezdem a 36. hetet, szívesen járkálok vizes részre, úszok.
2014. máj. 27. 17:42
6/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki lehet, tengerben fürödtem egy hétig napi kétszer és nagyon jól esett. Nem élővízbe nem mennék azért, mert hajlamos vagyok gombára sajnos, de a tengertől semmi gond nem volt.
2014. máj. 27. 18:10
7/8 anonim válasza:
Nem szabad kockáztatni, mert a méhszájat ne úgy képzeljétek el, mint egy teljesen zárt valamit. Ha zártnak is mondja az orvos, attól még annyira nyitva van, hogy a mikroszkopikus baktériumok, kórokozók feljuthatnak rajta keresztül a méhhez és szép kis fertőzést tudnak okozni.
2014. máj. 27. 20:09
8/8 anonim válasza:
Nekem is javasolta a doki, hogy nyugodtan strandoljak, de inkább nem megyek, ezt a nyarat kihagyom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!