Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennétek nyaralni 32 hetes...

Ti mennétek nyaralni 32 hetes terhessen?

Figyelt kérdés

Második gyermekemet várom, most vagyok 17 hetes. A férjem még szeretne elmenni előtte nyaralni egyet. Azt számoltuk, hogy hogy mikor jó lenne, június közepén már 32 hetes terhes lennék. Kb. 100 km-re mennénk autóval.

Az első terhességem problémamentes volt, eddig a mostani is. Ti mit tennétek? Bevállalnátok?

2014. márc. 1. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

én nem mernék elmenni. Hiába problémamentes a terhesség attól félnék, hogy beindul a szülés.

De te tudod, ha nagyon szeretnél akkor menj nyugodtan :)

23 hkm

2014. márc. 1. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 hetesen el mertem volna menni. Viszont 17 hetesen nem mernék befizetni előre egy nyaralásra. Ki tudja, hogy leszel majd 32 hetesen.
2014. márc. 1. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
befizetni smemiképp nem fizetném be elöre. de nyugodtan elmehetsz 100km-re ha nincs semmi gond akkor sem. Gobndolj bele akinek mondjuk 250 km-re lakik a családja az is meglátogatja a terhesség alatt is. Nem hiszem hogy akkor senki nem jár a rokonokhoz csak mert X hetes várandós. Sokan külföldre is simán elmennek nyaralni, belföldön végképp nyugodtan elmehetsz. Külföldön nem ritka hogy röpködnek összevissza az országban ha pl munkájuk miatt kell, akár a 7. hónapig. Itthon van ez a nagy para hogy nem mernek már a 20. héttöl elmenni a városból mert mi van ha valami lesz.
2014. márc. 1. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 32 hetesen a Balatonon nyaraltam, kb 100 km-re az otthonunktól. Lehet, hogy naiv voltam, de én nem aggódtam, eszembe sem jutott, hogy baj lehet. Sőt, még le is vezettem, meg vissza. Most is elmennék 32 hetesen nyaralni belföldön, talán a vezetést kihagynám, bár akkor sem éreztem tehernek, agy kényelmetlennek.
2014. márc. 1. 11:46
 5/10 Babeli Zurzavar ***** válasza:
36. hetig kethetetne vezttem le 160 km-t a szuleimhez... nem fizetnek be elore, de nem zarnam ki a nyaralas lehetoseget!
2014. márc. 1. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Mitől indulna már be a szülés azért mert elmegy vki 100 km-re nyaralni? Jézusom! Nem ettől indul be!

Én szeptember közepén szülök, mi is szeretnénk elmenni.

Külföldre nem fogunk, mert az nagyon messze van, nagyon sokszor meg kéne állni, stb.

Belföldre gondoltam , Balcsira. Simán elmegyek, ha jól viselem a meleget, meg nem vizesedik a lábam pl. Azért nem mennék, h ott feküdjek a szobában 1 hétig, m nagyon meleg van, vagy bedagadt a lábam.

Szóval simán mennék. De előre nem foglalnám le én sem a szállást.

Első terhességemnél 5 hónaposan voltam Horvátban. De a 7-8 hónap az más :)))) Nagy pocak, több pihenés, semmi napon fekvés, stb. :)

Szerintem ha jól viseled ezt a terhességed is , menj el simán! :)

2014. márc. 1. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 7 hónapos terhesen voltam Horvátországban nyaralni. Isteni volt. :) Kirándultunk, fürödtem a tengerben, sétáltunk nagyokat este. Visszafelé majdnem végig én vezettem. Nagyon jó volt, semmi bajom nem lett. :)
2014. márc. 1. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
30 hetesen voltam kicsit messzebbre. Miért ne mehetnél. A foglalással várnék még, előtte az orvost megkérdezném, aztán hajrá. Ha minden rendben van addig.
2014. márc. 1. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:

35 hetes kismamaként voltunk a Tisza-tónál nyaralni!

Még egy fél napos kajak túrára is elmentünk.

Szuper volt!Probléma mentes terhességgel bevállalnám, simán!

2014. márc. 1. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Egészen a 35. hétig 250 km távolságba utaztunk a szülőkhöz havonta kétszer, úgyhogy 100 km-re meg pláne el mernék menni, főleg hogy azért vannak olyanok is, akik kb ilyen messze laknak kb a kórháztól... De a szülés beindulásától én nem tartanék ennyi idősen.

Viszont előre befizetni én sem mernék, mert ki tudja hogy fogod érezni magad, nincs-e valami, ami miatt orvosi felügyelet kell ne adj isten, stb...messze van még június!

2014. márc. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!