Ti mennétek nyaralni 32 hetes terhessen?
Második gyermekemet várom, most vagyok 17 hetes. A férjem még szeretne elmenni előtte nyaralni egyet. Azt számoltuk, hogy hogy mikor jó lenne, június közepén már 32 hetes terhes lennék. Kb. 100 km-re mennénk autóval.
Az első terhességem problémamentes volt, eddig a mostani is. Ti mit tennétek? Bevállalnátok?
én nem mernék elmenni. Hiába problémamentes a terhesség attól félnék, hogy beindul a szülés.
De te tudod, ha nagyon szeretnél akkor menj nyugodtan :)
23 hkm
Mitől indulna már be a szülés azért mert elmegy vki 100 km-re nyaralni? Jézusom! Nem ettől indul be!
Én szeptember közepén szülök, mi is szeretnénk elmenni.
Külföldre nem fogunk, mert az nagyon messze van, nagyon sokszor meg kéne állni, stb.
Belföldre gondoltam , Balcsira. Simán elmegyek, ha jól viselem a meleget, meg nem vizesedik a lábam pl. Azért nem mennék, h ott feküdjek a szobában 1 hétig, m nagyon meleg van, vagy bedagadt a lábam.
Szóval simán mennék. De előre nem foglalnám le én sem a szállást.
Első terhességemnél 5 hónaposan voltam Horvátban. De a 7-8 hónap az más :)))) Nagy pocak, több pihenés, semmi napon fekvés, stb. :)
Szerintem ha jól viseled ezt a terhességed is , menj el simán! :)
35 hetes kismamaként voltunk a Tisza-tónál nyaralni!
Még egy fél napos kajak túrára is elmentünk.
Szuper volt!Probléma mentes terhességgel bevállalnám, simán!
Egészen a 35. hétig 250 km távolságba utaztunk a szülőkhöz havonta kétszer, úgyhogy 100 km-re meg pláne el mernék menni, főleg hogy azért vannak olyanok is, akik kb ilyen messze laknak kb a kórháztól... De a szülés beindulásától én nem tartanék ennyi idősen.
Viszont előre befizetni én sem mernék, mert ki tudja hogy fogod érezni magad, nincs-e valami, ami miatt orvosi felügyelet kell ne adj isten, stb...messze van még június!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!