A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?2013. okt. 16. 10:47
1/8 anonim válasza:
Nekem, úgy volt, hogy a 36. hétig jártam a magánrendelésére, utána pedig hetente kellett nst-re járni a kórházban, és mindig úgy kaptam az időpontot, amikor épp ő rendelt, és akkor az eredménnyel be kellett hozzá menni, megnézett, megbeszéltük mi újság, tehát ott már nem fizettem neki külön, csak magánrendelésen kellett fizetni. Szóval legközelebb szülés után kapott...
2/8 anonim válasza:
szintén úgy volt mint az elsőnél
3/8 anonim válasza:
36. héttől már a kórházban találkozunk hetente ctg-n. Ott már nem kell gondolom fizetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem mondott semmit csak ,h kérjek CTg re időpontot na akkor majd kiderül,még egyszer megyek hozzá akkor megkérdezem
2013. okt. 16. 11:16
5/8 anonim válasza:
36. héttől nst, pont mint az elsőnek. Akkor megyek, megnézi az eredményeket, és megbeszéljük, mikor menjek legközelebb. A 38. héttől hetente kétszer, de akkor is nst miatt.
6/8 anonim válasza:
ja és ott nem kellett fizetni soha
7/8 anonim válasza:
35. héttől hetente kell mennem a kórházba CTG-re és ekkor a dokimat is meg kell keresnem és meg vizsgál. Előtte magánrendelésre jártunk, de 35. héttől már oda nem kell menni csak a CTG-re + kórházban a dokit megkeresni. (ezért már nem kell fizetnem)
8/8 fcsenike válasza:
Nekem detto mint az utolsó vagy az első. Üdv.: 36+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!