Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 35-36. héttől milyen gyakran...

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?
2013. okt. 16. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem, úgy volt, hogy a 36. hétig jártam a magánrendelésére, utána pedig hetente kellett nst-re járni a kórházban, és mindig úgy kaptam az időpontot, amikor épp ő rendelt, és akkor az eredménnyel be kellett hozzá menni, megnézett, megbeszéltük mi újság, tehát ott már nem fizettem neki külön, csak magánrendelésen kellett fizetni. Szóval legközelebb szülés után kapott...
2013. okt. 16. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
szintén úgy volt mint az elsőnél
2013. okt. 16. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
36. héttől már a kórházban találkozunk hetente ctg-n. Ott már nem kell gondolom fizetni.
2013. okt. 16. 11:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem mondott semmit csak ,h kérjek CTg re időpontot na akkor majd kiderül,még egyszer megyek hozzá akkor megkérdezem
2013. okt. 16. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
36. héttől nst, pont mint az elsőnek. Akkor megyek, megnézi az eredményeket, és megbeszéljük, mikor menjek legközelebb. A 38. héttől hetente kétszer, de akkor is nst miatt.
2013. okt. 16. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
ja és ott nem kellett fizetni soha
2013. okt. 16. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
35. héttől hetente kell mennem a kórházba CTG-re és ekkor a dokimat is meg kell keresnem és meg vizsgál. Előtte magánrendelésre jártunk, de 35. héttől már oda nem kell menni csak a CTG-re + kórházban a dokit megkeresni. (ezért már nem kell fizetnem)
2013. okt. 23. 20:07
 8/8 fcsenike ***** válasza:
Nekem detto mint az utolsó vagy az első. Üdv.: 36+4 hkm
2013. okt. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!