A 12hetes vérvételre éhgyomorra kellett mennetek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 13:08
1/9 anonim válasza:
Nekem igen, de mindenhol más a rutin. Különben épp tegnap volt pont ilyen kérdés. Pontosat úgyis a védőnőd fog tudni mondani, tőle érdeklődj!
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz és bocsi,de nem láttam a tegnapi kérdéseket.
2012. jan. 14. 13:13
3/9 anonim válasza:
Nekem a 10. héten volt éhgyomri általános vérvétel, a 12. hetin csak az integrált teszthez vettek, ahhoz nem kellett éhgyomorra menni (csak akkor kell amikor éhgyomri paramétereket mérnek, pl vércukor, májenzimek stb...).
4/9 anonim válasza:
Minden vérvételre éhgyomorral kell menni, ahol teljes vérképet néznek. Hogyha valami mást, pl. az előttem szoló említette az integrált tesztet, vagy pl. az afp-re se kell éhgyomor. Nem tudom, hogy Te milyenre mész, mert nekem nem volt kifejezetten 12 hetes vérvétel.
5/9 anonim válasza:
Nekem sem volt 12 hetes vérvétel.Nekem 8 hetesen volt,azóta sem.
6/9 anonim válasza:
Én 13 hetesen mentem az első vérvételre és éhgyomorra mentem, és úgy tűnik, jól tettem, mert a laboreredményemen szerepel az éhgyomorral mért vércukorszint.
7/9 anonim válasza:
Amikor általános labort néztek, akkor nekem nem éhgyomorra kellett mennem. 1pohár tejet és egy zsemlét kellett elfogyasztanom.
8/9 anonim válasza:
Nekem is egy zsemlét és egy pohár tejet kellett meginnom a vérvétel előtt egy órával. Az más kérdés, hogy megittam a tejet és kihánytam mindent. Így tulajdonképpen éhgyomorra mentem.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én pont ma voltam,uh-n,és 2 hét múlva kell mennem a 12 hetesre,és nekem azt mondta az orvos,hogy egyáltalán nem kell éhgyomorra menni.Genetikai uh lesz,vérvétellel rákszűréssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!