20 hetes terhessen mennyit mozog a baba és milyen erősségű a mozgás?
Figyelt kérdés
Ti mit éreztetek?2014. ápr. 10. 14:31
1/3 anonim válasza:
nekem 20 hetesen még elég lagymatag volt, este meg hajnalban éreztem valamicskét meg néha ebéd után...ilyen zubogást, bugyogást a hasamban, de a komolyabb mozgások 21. hét körül jöttek
2/3 anonim válasza:
Hááát... Akkor még csak-csak. Egy hónappal később már látszott is, akkorm ég csak éppen észrevettem. 18 hetesen éreztem először mozogni, 20 hetesen még éppencsak ficergett. Reggel és este éreztem, de volt, hogy akár egy napig nem.
3/3 anonim válasza:
Akár 1-2 nap is kimaradt, hogy éreztem volna valamit (akkor valószínűleg a hasfalamnak háttal volt és a gerinc irányába működött). Most, a 35. héten már örülnék egy nyugisabb napnak, mert naponta többször betámaszt az összes létező csontomra, belső szervemre a környéken, néha kifejezetten fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!