Hasgorcs korai terhessen? Akinek volt, milyen erzes volt? Hol es meddig fajt egy huzamban?
Tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott meg, viszont egesz nap, ejjel is enyhen gorcsolt a hasam. Ma reggel csinaltam egy tesztet, ami pozitiv lett, de ma is fajdogal. Egyedul akkor hagyja abba amikor magneziumot veszek be, de 4-5 ora elteltevel ujra jelentkezik, es csak a magnezium mulasztja el.
Mar volt egy korai vetelesem, teljesen ketsegbe vagyok esve :(
Tudnatok par biztato sort irni?
Bocsi a hibakert, munkalelyrol irok, es siettem.
Terhessen- terhesen
1-2 hétig fájdogált nekem is, pláne, ha siettem valahová vagy ilyesmi, aztán elmúlt.
Szedd nyugodtan a magnéziumot, nem lehet túladagolni (eü. dolgozó mondta).
Sok sikert!!
első babánál akkor éreztem előszőr fájást mikor kezdődött a szülés.
a másodiknál nekem is az első perctől kezdve fájt görcsölt a hasam. egy huzamban volt hogy csak percekig fájt, de volt hogy fél óráig is eltartott.nekem is magézium kellet volt olyan nap hogy 4 et is bevettem. mivel az első császáros volt mostamra a már fáj annak is a hege és attól is görcsölök, erre kaptam orvos által felírt magnéziumot.
nem fogsz elvetélni, minden rendben lesz a babáddal, az elején normális ez a görcs, nemsokára mész orvoshoz és ott említsd meg.
de minden rendben lesz:):)
Nekem is nagyon erős görcseim voltak az elején, én nem szedtem rá semmit. Volt, hogy felébredtem rá az éjszaka közepén, és nem tudtam elaludni tőle. Teljesen olyanok voltak, mint az erős menstruációs görcsök. Pár hét után múltak el. A rosszulléteket leszámítva teljesen problémamentes terhességem volt, a végén, amikor már nem kellett szedni a magnéziumot viszont nagyon sokat keményedtem.
Most 5 hetes a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!