Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasgorcs korai terhessen?...

Hasgorcs korai terhessen? Akinek volt, milyen erzes volt? Hol es meddig fajt egy huzamban?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott meg, viszont egesz nap, ejjel is enyhen gorcsolt a hasam. Ma reggel csinaltam egy tesztet, ami pozitiv lett, de ma is fajdogal. Egyedul akkor hagyja abba amikor magneziumot veszek be, de 4-5 ora elteltevel ujra jelentkezik, es csak a magnezium mulasztja el.

Mar volt egy korai vetelesem, teljesen ketsegbe vagyok esve :(

Tudnatok par biztato sort irni?

2015. jan. 26. 17:40
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibakert, munkalelyrol irok, es siettem.

Terhessen- terhesen

2015. jan. 26. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:

1-2 hétig fájdogált nekem is, pláne, ha siettem valahová vagy ilyesmi, aztán elmúlt.

Szedd nyugodtan a magnéziumot, nem lehet túladagolni (eü. dolgozó mondta).

Sok sikert!!

2015. jan. 26. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

első babánál akkor éreztem előszőr fájást mikor kezdődött a szülés.

a másodiknál nekem is az első perctől kezdve fájt görcsölt a hasam. egy huzamban volt hogy csak percekig fájt, de volt hogy fél óráig is eltartott.nekem is magézium kellet volt olyan nap hogy 4 et is bevettem. mivel az első császáros volt mostamra a már fáj annak is a hege és attól is görcsölök, erre kaptam orvos által felírt magnéziumot.

nem fogsz elvetélni, minden rendben lesz a babáddal, az elején normális ez a görcs, nemsokára mész orvoshoz és ott említsd meg.

de minden rendben lesz:):)

2015. jan. 26. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy teljesen oké tünet, főleg, ha a magnézium segít :) nekem is görcsölt, mintha meg akarna jönni, meg később is, kellemetlen, de ha nem fáj falkaparósan és vér sem kíséri, nincs baj!
2015. jan. 26. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan érzés volt, mint amikor meg akarna jönni. KB. 7-8. hétig tartott. (szívhang ellenőrzésre úgy mentem, hogy tuti már nem is él a babám, mert nem görcsöl a hasam :D )
2015. jan. 26. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi csajok, sikerult picit megnyugtatnotok. Ami vigasztal, hogy magnezium hatasara abba marad a fajdogalas 4-5 orara. Annyira szeretnem, ha most minden rendben lenne, szoritsatok nekunk kerlek.
2015. jan. 26. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Fu, en nem is akartam tesztelni, mert total ugy ereztem, hogy barmelyik pillanatban megjohet. Azt hittem, valami bajom van, mert gorcsolgettem, de nem vereztem, pedig nekem elotte sosem, csak verzes alatt fajt a hasam :) kesobb enyhultek a szurkalasok, most (16 hetes vagyok) megint kicsit erosebben faj, mert nagyon no a baba :) ne aggodj, az orvosom mindig azt mondja, hogy addig ne ijedjek meg, amig nincs nagyon eros fajdalmam. A magneziumot szedd nyugodtan, ahogy elottem is irtak. Nagyon szoritok neked, hogy minden rendben legyen! Ne idegeskedj sokat, az nem tesz jot! Nyugi nyugi es drukk :))))
2015. jan. 26. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon erős görcseim voltak az elején, én nem szedtem rá semmit. Volt, hogy felébredtem rá az éjszaka közepén, és nem tudtam elaludni tőle. Teljesen olyanok voltak, mint az erős menstruációs görcsök. Pár hét után múltak el. A rosszulléteket leszámítva teljesen problémamentes terhességem volt, a végén, amikor már nem kellett szedni a magnéziumot viszont nagyon sokat keményedtem.

Most 5 hetes a kislányom.

2015. jan. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!