Baj ha terhessen kemeny a hasam? Es mitol van az hogy reggel visszahuzodik a hasam, majd delutan es este megint kemeny?
Nagyon sokszor kemeny a hasam,de van amikor csak foltokban.
Volt valakinek ilyen?Tapasztalatok,kerem sokan irjanak!
nekem a szülés előtti héten minden estére bekeményedett
szülni fogsz :)
Utolsó válaszoló!
Nem biztos, hogy a kérdezőnek azért keményedik a hasa, mert szülni fog.
Azt sem tudjuk, hogy mennyi idős terhes.
Az első válaszolónak igaza van, lehet kedves kérdező, hogy kicsit túl hajtod magad napközben, ezért a keményedés jelzi ,hogy kicsit lassítani kellene .
Kérdező hány hetes vagy?
Meg csak a 14.hetben jarok,de igazatok van kicsit tulhajszolok mindent.
Munka,ide oda jarkalas,vasarlasok,stb
De elfog mulni ez a kemenyedes?
Es lesz valami baj?
Koszonom mindenkinek a valaszt:)
tobbet fogok pihenni,es a magneziumot szedem
Akkor ez baj?
Mit tudnek csinalni hogy ne kemenyedjen?
Szia! Nekem is ugyan ez a bajom pedig csak 12 hetes vagyok még... estére akkora hasam van mindig és kemény... Nekem az orvosom azt mondta ez nem baj, mert a hasadnak tágulnia kell, mikor a baba nő már nem lesz olyan gyors a tempó szóval nem viseli meg annyira a bőrödet a hirtelen nyúlás. Ezek többnyire a gázok. Ja és első baba nálam. :) Nővéremnek is meséltem erről, még képet is küldtem neki egyik este hogy nézze meg, neki 3 gyereke van, azt mondta hogy ez szerinte is normális:).
Boldog baba várást!:)
Szia!Koszonom a valaszt,kicsit megnyugodtam.
Igen nekem is reggeltol keso delutanig semmi marad a normalis,de este meg mar nagy.A masik a kemenyedes,mindig mas idopontba lesz kemeny a hasam.Feltem hogy lehet hogy baj van,gyomorfekely vagy valami.Remelem tenyleg normalis.
Nekem is elso baba:))
Gratulalok neked is boldog babavarast!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!