Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy van egy...

Miért van az, hogy van egy kislányunk, most jön a kistesó és mindenki azt mondogatja állandóan, hogy most kisöcsinek kell lennie?

Figyelt kérdés
Olyan elképzelhetetlen, hogy valakinek másodszorra is lánya legyen? Meg sem kérdezi senki, hogy mit szeretnénk, kijelentik, hogy kisöcsi legyen és kislányomnak is ezt mondogatják. Mindenki azt gondolja, hogy az 1 fiú, 1 lány a tökéletes család?
2015. júl. 15. 13:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm és ez jó utolsó, hogy csak mondani akarnak valamit, van benne igazság! Nem foglalkozom velük!
2015. júl. 15. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ilyen az idealizált, de ebben semmi rossz nincs. Én egyszer beszéltem egy 3 fiús anyukaval, akkor tudtam meg,hogy 3 fia van és neki is szegeztem a kérdést, neked mind a 3 fiú? Mire nagy röhögve annyit reagált, hogy "ugye mekkora szìvás". És elhiheted, hogy mind a 3at imádja, nem vette zokon a kérdésemet! Nézd engem is fiúnak vártak, mert már van egy nővérem, saját szüleim is ilyetén módon idealizaltak, de ez mellékes, mert nagyon szerettek. Sztem ezen ne akadj ki. Én magam is 1 fiú 1 lány párti vagyok, de nem hiszem, hogy másokra emiatt kéne fújni. Minap hallottam, hogy vkiről a szüleim beszéltek, hogy meglett a baba, és képzeljem el, a harmadik is lány! És nem gunybòl, hanem mert az ilyesmi Igen ritka! Meg tudod van az a mondás, hogy ebben a boltban csak ez volt! És sztem mki érteni fogja, már ha egyáltalán lányod lesz ismét!
2015. júl. 15. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, hét igen, ezt én is megkapom állandóan. Pedig őszintén szólva, nagyon megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy a második is lány lesz. Én lányos anyának érzem magam, fogalmam sincs, hogyan bírnék el egy fiúval. A férjem meg azóta örül a kistesónak, amióta megtudtuk, hogy ő is lány (hát, van ilyen is).

Ettől függetlenül hülyét kapok azoktól (sokan vannak), akik benyögik, hogy "nem baj, majd a harmadik fiú lesz".

Hát mi sem akarunk több gyereket! Ha nem lennék már 40 éves, lehet elgondolkodnék még egyen, de annak örülnék, ha az is lány lenne...

2015. júl. 16. 09:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugyanolyan vagy mint én!:-)
2015. júl. 17. 08:15
 15/15 anonim ***** válasza:
:-) Hiába, a kislányok olllllyan cukik! (Utolsó válaszoló voltam)
2015. júl. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!