Ne érdekeljen? Csak mert már kiakaszt a
védőnő!Állandóan azt mondogatja, hogy miért alszik
hason a baba, mert így meg úgy a bölcsőhalál..
Figyelt kérdés
Állandóan azt mondogatja, hogy miért alszik hason a baba, mert így meg úgy a bölcsőhalál; de ha egyszer hanyatt fekve képes lenne órákon át sírni, mert utál úgy lenni?! Az első babám is hason aludt, mégsem lett semmi baja. Aztán az is bajára van, hogy csak ötzsör eszik, mert az igény szerinti szoptatás blablabla - nem én erőltettem rá, egyszerűen nem kér többször, és éjjel is alszik. Meg hogy még mindig ilyen sokszor kakil - most dugjam be a popsiját, hogy csak kétszer rakja tele a kis bugyrot? Kiakaszt már nagyon! Én minden héten idejön... Idehozott egy ezeréves mérleget, ami ahányszor ráteszem a gyereket, mást mér, tehát nem használom. Jahj mááár! :( Kezd bogár lenni a fülemben, komolyan, és már nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom. Lehet, hogy tényleg keltenem kéne, hogy egyen.
2009. jan. 5. 10:59
1/6 anonim válasza:
milyen kétszer kakil???? az enyém napi négyet is nyom. ez hülye. figyelj ha kötözködsz a vén k...val akkor csak a baj van. JÓL CSINÁLOD!!! amit mond meg egyik füleden be a másikon meg ki. Vagy nem tudom hogy van kérdezz meg valakit nem e lehetne lecserélni. A lényeg: ne hagyd hogy kicsináljon. az anyai ösztön nem téved.
sok sikert!!!
2009. jan. 5. 11:04
2/6 anonim válasza:
Szia! Mindent jól csinálsz! A te gyereked, ne érdekeljen mit mond, ráadásul ahogy írod a második, van már tapasztalatod! velem a terhesség alatt volt bunkó a védőnőm, finoman elküldtem oda ahova való, és azóta hogy szültem 2-szer volt kint. Telefonon mindig megmondom neki, hogy a gyerekorvos jár, ne fárassza magát, hogy eljön. Nem szabad, hogy kiakasszon, hiszen segítenie kéne, nem még plusz ideget beléd ültetnie. Mondd meg neki, te így gondolod a dolgokat, köszönöd a tanácsokat, de úgy csinálod ahogy gondolod!
4 hónapos kisfiú anyukája
2009. jan. 5. 11:12
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a babád, de nekem az elején akár 6x is telerakta a pelust és nekem azt mondták tök normális :) most is napi 2-4 alkalommal kakil (6hós) és teljesen jól van! Igaza van az előző válaszolónak, hagyd a nyavalyába, egyik fülön be másikon ki! Annyiszor eszik, ahányszor ő kívánja, ahogy akarja. Ne keltsd, legalábbis én sosem teszem. Ha nincs rossz kedve, havonta hízik akkor nagyon is jól van! Hallgass a szívedre, jól csinálod!!! Ne engedd h bogarat ültessen a füledbe!!! Nekem a hízással kapcs-ban rakták bele a bogarat de rájöttem h be kell venni a lesz...om tablettát és csinálni ahogy a józan ész diktálja!!! JÓ BABÁZÁST :)Ja és örülj h alszik hason, az enyém nem hajlandó, még mindig :) de majd rájön h úgy sem rossz!!! ÉLVEZD az anyaságot és hagyd az ilyen védőnői megjegyzéseket a manóba, nincs rájuk szükséged, ellenben a babádnak igen :) Sok boldogságot kívánok nektek!!! :)
2009. jan. 5. 11:14
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit sikerült lehiggadnom. Kicsit azért elgondolkodtam, mert ma mérte (szintén egy őskori mérleggel), és 7 hetes korára 820 grammot hízott, ami lehetne egy kicsit több is (ha a heti 150 grammot vesszük alapul). Viszont élénk, mindenre figyel; hangokat ad ki, ha beszélünk; már öt hetesen szociális mosolya volt; mindent követ a tekintetével, és megtalálta a kezét, tehát nincs lemaradva. Csak éppen nem gurul, mert 54 centihez 3770 gramm (49 cm-rel és 2950 g-mal született). Viszont ha ennyiszer kakil, és kibír 4 órákat az evések között, ráadásul éjjel is alszik fél 10-től 8-ig, akkor csak jó így, nem? Remélem... Én se vagyok pufi, meg a párom se, sőt.
2009. jan. 5. 12:17
5/6 anonim válasza:
Szia! Az en vedonom meg azt mondta, hogy nyugodtan rakhatom hasra is a picit, mert a kizarolag haton fektetett babaknknagyon gyenge a nyakizma. Az en picim szuletese ota vegyesen alszik. Mar egy ujszulott baba is kepes annyira elmozditani a buksijat, hogy normalisan levegohoz jusson. Ezt is a vedonom mondta. Szerintem egyebkent lehet vedonot valtani, jarj utana, ha zavar.Jo babazast, igy tovabb!
2009. jan. 5. 13:06
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is. :) Igen, az biztos, hogy jó erős a nyaka, mert amikor hazahoztuk 7 naposan, tenyéren támaszkodva kinyomta magát a pelenkázón. :D Azóta meg jógagyakorlatokat csinál. :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!