Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek tényleg igazat...

Szerintetek tényleg igazat mond? Én nem hiszem hogy ilyet megtesznek egy emberrel.

Figyelt kérdés
Egy távoli rokonról van szó. A lényeg, hogy 22 hetesen elkezdett nyílni, a szülést még megtudták állítani, viszont a kórházból nem engedik ki. Már 2 hete bent fekszik. Azt mondja hogy abszolut nem kelhet fel. Az ágya végét megemelték hogy ne terheljék a méhszájat. Wc-re sem kelhet fel,hanem megnyomja a csengőt és visznek ágytálat. A nagydolgát is mindenki előtt, tehát az ápoló és a szobatársai előtt kell végeznie. Én még ilyet nem hallottam. Ezért akar saját felelősségre távozni, ami szerintem nem túl jó dolog.
2015. júl. 15. 13:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
És utolsó sikerült időig benntartani a babádat?
2015. júl. 15. 14:58
 22/28 anonim ***** válasza:
20%
Még ennyi okos anyukát, így nekiugrani a kérdezőnek, látatlanban az érintettet szapulni.Közületek egy válaszadó volt aki tapasztalatból írt, de a többiek csak jártatják a szájukat, hasonló helyzetben ugyan ők hogy éreznék magukat???Jó kérdés mi, de könnyű beszélni.Abszolút megérthető az érintett kiborulása, független hogy hány éves.Csak egy kis empátia kellene, de az nuku, de támadni van eszetek.
2015. júl. 15. 15:26
 23/28 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem mindenki segítőkészen válaszolt. Mégis mit kellett volna? Hogy persze, menjen csak haza, és veszélyeztesse az életét, mert hát mégse járja, hogy mások előtt kell kakilni... Mindenki el tudja képzelni, milyen érzés lehet, mindnyájunknak van szeméremérzetünk, de azért a gyerekem kihordását én nem tudnám kockáztatni még ilyen körülmények ellenére sem. Most vagyok 30 hetes kismama, az elmúlt hetekben mindig azon járt az eszem, hogy ha bármi történne, mennyi esélye lenne most a kicsinek, és hát nem haboznék befeküdni, ha ezen múlt volna az élete.

Az egyetlen mód, hogy meggyőzze a barátnőt, ha ráébreszti, mennyit veszíthet azzal, ha elhagyja a kórházat. Az összes hozzászólásnak ez volt a lényege, mert lássuk be, ez a legjobb megoldás minden körülmény ellenére is.

2015. júl. 15. 15:46
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo, igen, sikerult. :)

35 hetes multam.

2015. júl. 15. 16:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon jó ilyet olvasni :) Gratulálok nektek, lassan már babázhattok :)

És hát köszönöm a válaszokat én minden tőlem telhetőt megfogok tenni.

2015. júl. 15. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

4 héttől 9 hétig véreztem,ezután 13 héttől 14 hétig véreztem,15 hetesen fájásaim voltak.Végig szigorú fekvés,többszöri kórházi ápolás mellett a 28. hétre elkezdtem nyílni,ismét kórház.Egyszer nem jutott eszembe sajàt felelősségre hazajönni,pedig itthon várt a 3 éves fiam!Végül 41 hétre született a kislányom és màr 4 hónapos :D

Tudom milyen egy rossz terhesség,de megéri feküdni.

2015. júl. 15. 20:30
 27/28 A kérdező kommentje:

Nektek is gratulálok utolsó! :) Végül sikerült meggyőznöm hogy maradjon. Reggel bementem, beszéltem az osztályos orvossal. Megkértem hogy legyenek egy kicsit figyelmesebbek. A pénzt azt nem fogadta el sajnos. Hát meglátjuk hogy változik-e valami.

Esetleg abban segítenétek miket vigyek neki amivel lefoglalja magát? Ma vittem rejtvényújságot és laptopot. Még mit vihetnék?

2015. júl. 16. 13:15
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Könyveket, kis elemes rádiót fülhallgatóval, vagy a laptophoz fülhallgató, azon is lehet zenét vagy rádiót hallgatni ha van net. DVD-t a laptophoz filmet nézni.

Esetleg ha szeret kötni vagy valamilyen kézimunka, ahhoz alapanyagot.

Kártya, ha vmelyik másik kismamával jóban van, aki oda tud ülni kártyázni.

2015. júl. 16. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!