Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vagyok....

19 hetes terhes vagyok. Gondok vannak 1 emberrel a munkahelyemen ami miatt a héten minden nap legalább 1x nagyon magugrott a vérnyomásom. Milyen hatással van ez a babára?

Figyelt kérdés

Nem tudok mit csinálni, érint a dolog, nem tudom elkerülni sajnos. Ha tudnám, nem húznám fel magam, de nem megy. senki más nem idegesít fel soha, csak ő. De ő nagyon. És sajnos csoportvezetőm. Tervezzük a csoporttal, hogy tárgyalást kérünk róla a menedzsernél, nem tudom mi lesz. Mindannyian 1 véleményen vagyunk róla.

De ezek a hirtelen nagyon megugrott vérnyomások, idegességek hogy hatnak a babára?

2009. jan. 23. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Esetleg nem akarsz eljönni táppénre?
2009. jan. 23. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem jól.
2009. jan. 23. 19:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem Otthon élek és itt külföldön nem igazán írnak ki csak úgy táppénzre csak nagyon nagyon komoly indokkal.

De szívesen fogadok tanácsot, mit mondjak a dokinak ha megyek legközelebb, hátha....

Azon kívül, hogy nem jól, valaki egy kicsit bővebben esetleg?

2009. jan. 23. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem Angliában élsz véletlenül? Legalábbis itt van az, ami Mo-on nem nagyon lehetséges, vagyis hogy csak úgy bármi apró indokkal kiírjon az orvos betegácsira. Be kell mószerolni a managernél a csoportvezetőt. Nyugodtan mondd meg a managerednek, hogy stresszel az illető és ez neked terhesen nem hiányzik.
2009. jan. 23. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én a melóhelyemen vegyszerekkel dolgoztam, és mikor megtudtam, hogy babát várok kiírattam magam táppénzre. Azt mondtam a dokinak, hogy folyton hányok megy a hasam meg szédülök. Ezek a tünetek sajna előfordulhatnak. Szerintem azért próbáld meg kiíratni magad. A babáért megéri ledalább megpróbálni.
2009. jan. 23. 20:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Skócia, úgyhogy kb ugyanaz.

Recepciós vagyok, így az semmi rosszat nem hordoz a terhesség ellen. (csak ez a nő)

A bemószerolás az remélem csoport szinten megtörténik majd, mert már egy ideje beszélünk róla. Csak félek, hogy a többiek az utolsó pillanatban visszalépnek. Bár én már mondtam nekik, hogy ha ez huzamosabb ideig így marad, akkor én vagy felmondok, vagy kirúgnak. Más is próbált már interjúkra menni, másik melót keresni. A mi csoportunkban változik a legtöbbet az alkalmazotti állomány mióta ez a nő itt van. Mindenki itthagyja a céget.

Egyébként is érdekelne a dolog, de így, hogy baba van a dologban, így pláne.

2009. jan. 23. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen problémám volt egy kollégámmal, aki trehány, kényelmes, férfi létére elég sokszor húztam helyette, ezt mindenki látta, és párszor ossze is kaptunk...Vérnyomást nem mértem, de stresszeltem eleget. a 30. hétig dolgoztam végul is, akkortól viszonyt a magas vérnyomás meg pulzus miatt inkább szabadságoltam. Nem írattam ki magam, elore kivettem az osszes arra az évre járo szabadságot(tavaly januárban).A kisfiam egészséges, eleven, aranyos, de mikor olyan eleven, hogy nem bírok vele, azt mondom, biztos a sok terhesség alatti stressz:) Probáld ignorálni, a túl sok stressz senkinek sem jo, nemhogy egy kismamának. Ha máshogy nem megy, írasd ki magad valahogy, vagy mehetsz szabira is.
2009. jan. 23. 21:14
 8/13 A kérdező kommentje:

Szabadságot a ledolgozott idő arányában vehetek ki. Azaz mivel júni 8-ig tervezek dolgozni, így addig arányok alapján 10,5 nap szabi jár. Azt kivehetem, a többit decemberben kifizeti a cég.

Legrosszabb esetben nem húzom júni 8-ig (18-ra vagyok kiírva de szerettem volna minél tovább dolgoni hogy utána minél többet lehessek a babával otthon, mive itt összesen 9 hónapig lehetek fizetett (fizim fele) szülési szabin.

Szóval ha minden kötél szakad, a szülés előtt 11 héttel elmehetek már szabira. Csak akkor kevesebb időm marad a babával otthon maradni szülés után.

Köszi a segítségeket

2009. jan. 23. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Hat megcsak januar van, juniusig megfogsz orulni ilyen kornyezetben! Szerintem nyugodtan menjel be a fonokodhoz, es ne massal, hanem egyedul. Az az igazsag, hogy mindig mindenkinek nagy a szaja, hogy bemennek a menedzserhez, de amikor tenyleg lepni kellene, akkor visszalepnek, nem vallaljak.

Menjel be hozza, es mondd el a panaszodat, gondolom bunkon viselkedik veletek. Az egy dolog, hogy szakmailag ertheti a dolgat, de gondolom a stilusaval van a gond.

Mondd meg a menedzsernek, hogy o is a sajat szemevel lathatja, hogy folyamatosan mennek el az emberek toletek, amiota a szornyeteg idejott dolgozni.

Ugysem tud semmit tenni veled a menedzser, hiszen terhes vagy, es ha neki van gondja veled, o is szol, akkor te miert ne szolhatnal neki, ha neked van barmilyen problemad. Figyelj, ki nem fog rugni, vagy valtozik a helyzet, mert a menedzser szolni fog neki, vagy marad igy, de legalabb megprobaltad.

Menjel be egyedul hozza, ne varj a tobbiekre, mert latod, bajban ismeri meg a masikat az ember, miert nem mentek mar eddig veled be ok is, miert feltik az allasukat?

2009. jan. 24. 03:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Sajnos szomoruan hallom hogy ilyenek a törvenyeg...En is külföldön elek,Ausztriäban,itt azert valamennyivel jobb a helyzet.En is ugy terveztem hogy dolgozok addig ameddig csak lehet,de mivel az en fönököm is egy szemetläda volt,elmentem a häzidokimhoz derekfäjässal,majd a nödokimnak is megemlitettem hogy az a helyzet hogy a munkahelyemen nehezet kell emelnem,es sok a stessz,ö irt egy papirt a föorvoshoz,aki majd megiteli hogy elmehetek-e korai szülesire...Az en esetemben a doki azt mondta hogy elmehetek,mivel derekfäjästol szenvedek...A fizetesemnek a bruttojät fogom kapom addig meg a babäm 2 honapos nem lesz!

Eleiben bäntott a dolog,de egy szemetläda sem erdemli meg hogy ö vegettük veszelyeztessük a babänakat!!Probälkozz a dokinäl erös derekfäjässal...azt nem tudjäk kivizsgälni,hogy igaz-e vagy nem,es vegül is sok kismama ettöl szenved!!En mär a 13 hettöl ettöl szenvedek!

Sok jot kivänok neked 28 hetes kismama

2009. jan. 24. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!