19 hetes terhes vagyok. Gondok vannak 1 emberrel a munkahelyemen ami miatt a héten minden nap legalább 1x nagyon magugrott a vérnyomásom. Milyen hatással van ez a babára?
Nem tudok mit csinálni, érint a dolog, nem tudom elkerülni sajnos. Ha tudnám, nem húznám fel magam, de nem megy. senki más nem idegesít fel soha, csak ő. De ő nagyon. És sajnos csoportvezetőm. Tervezzük a csoporttal, hogy tárgyalást kérünk róla a menedzsernél, nem tudom mi lesz. Mindannyian 1 véleményen vagyunk róla.
De ezek a hirtelen nagyon megugrott vérnyomások, idegességek hogy hatnak a babára?
Azt hiszem elkezdek panaszkodni deréjkfájásra és viszeres görcsökre (valamennyire viszeres a lábam és egész nap recepción ülök,és az ülő munka ugyanannyira rossz a viszereknek mint az állás), hátha később szükségem lesz ezekre a tünetekre, panaszokra, és megpróbálom kiíratni magam.
De hétfőn csoportgyűlés lesz, akkkor kiderül, mennyire lehet a többiekre majd számítani, mert ott elméletileg a megbeszéltek szerint már mindannyian kiállunk magunkért és egymásért. Majd látjuk, mi lesz.
Azt hiszem recepción csak a derékfájást és a viszérgörcsöt hozhatom fel panasznak. Vagy van másnak jobb ötlete?
Esetleg menjel el ugyvedhez, kicsit segitsen mar neked, majd elmondja a jogaidat pontosan!!!! Szerintem ellat 1-2 jo tanaccsal, elvegre az is a dolga.
Vigyazz magadra, es a babadra, mert egy orult miatt nem erdemes, hogy ideges legyel egyfolytaban.
Ismet en vagyok(Ausztriäban elö).Okvetlen erdeklödj utänna a kismamäkra vonatkozo törvenyeknek!en is ezt tettem!Es itt azok a törvenyek,hogy ha terhes vagy es viszel a cegnek egy bizonylatot erröl,akkor attol a naptol kezdve nem rughatnak ki,"bärmit" is csinälsz...märmint ha sokäig betegällomänyban vagy,vagy ha pl.kijelented a munkän hogy ez neked tul nehez,mert en is igy voltam ezzel.Terheskent több mint 5 kilot nem emelhetsz,es en is a fönökömnek az orra alä tettem az oszträk törvenyeket kinyomtatottan,hogy olvasgatjon kicsit bele:-)-csak nezet,mint a hülye gyerek-...na,szoval csak azt akarom ezzel tanäcsolni,hogy nemondj fel,es ne hagyd hogy kirugjonak,inkäbb menj el betegällomänyba,mert hidd el nem jo a babänak a sok stressz!!
Sok szerencset kivänok neked!Es kitartäs!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!