Ha csak orvost fogadtam, szüléssznöt nem akkor mire számítsak? Hogy bánnak az emberrel majd?
Figyelt kérdés
Sajna arra már nincsen pénz,és tartok töle miben lesz részem..nálatok hogy volt?39-km2009. jún. 17. 08:33
1/2 anonim válasza:
Mi is csak dokit fogadtunk, így az épp ügyeletes szülésznő volt bent a szülésnél. (Bp. Szt István kórház)
Semmi gond nem volt, kedves volt és szerintem ugyanúgy odafigyelt rám, mintha "felfogadtuk" volna. A szülés után végül adtunk neki 20 ezer forintot.
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz!
Könnyű szülést kívánok!
2/2 anonim válasza:
Nekem sem volt fogadott szülésznőm. Nagyon kedves volt reggeltől estig ott volt velem (sajnos 14,5 óra volt)mindenben próbált segíteni több kevesebb sikerrel ami csak az én hibám mert nagyon szenvedtem és nem hallgattam rá mindig. Mi is adtunk neki utána 15.000.Ft-ot mert nagyon megérdemelte. De ez nem kötelező és nem is várta, el sem akarta fogadni mondván, hogy "nem vittük végig" mert császár lett.
4 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!