Ki várja a babáját 2016 februárjára?
Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok, hanyadik baba, fiút vagy lány vártok-e jobban?2015. júl. 15. 10:55
11/20 anonim válasza:
Szia! 11. hétben járunk, február másodikára vagyok kiírva. Ez az első baba, mindegy hogy milyen nemű lesz. Bár úgy érzem, a családban nagyobb a vágyakozás arra hogy fiú legyen. :)
12/20 anonim válasza:
Szia február 12 -re várjuk 9+5 hétnél járok most 4-dik babó és kislányt szertnenk 3 fiú után.
13/20 anonim válasza:
január 31. :) A családban mindenki kislányt szeretne, de én úgy vagyok vele, mind1, hogy milyen nemű, csak egészséges legyen, hiszen ígyis-úgyis szeretem/szeretni fogom! :)
14/20 A kérdező kommentje:
Nekem is mindenki tippel, de hogyan? Most még annyira fiatal...Honnan tudja bárki..Még a pocim se jő. Nő már valakinek a hasa?
2015. júl. 16. 09:55
15/20 anonim válasza:
Sziasztok! 8+5 napos vagyok (február végére várjuk), szerdán voltunk uh-on minden oké. első baba. jobban fiút szeretnénk! :D
16/20 anonim válasza:
februar 9es vagyok, nalunk is mindenki tippel, mindenki lanyt :) a pocim a koldok alatt dudorodik picit, de masnak nem egyertelmu meg:)
17/20 anonim válasza:
10 vagyok. Remélem bejönnek tippek :) Nekem egyébként is volt egy kis felesleg a pocimon, :D így nekem talán azért látszik már jobban, kis gömbölyű köldök alatt :) 12hkm :)
18/20 anonim válasza:
Kicsit későn találtam rá erre a kérdésre :) 20 hetes vagyok most, még nem tudjuk a nemét, pénteken megyek ultrahangra, remélem akkor majd kiderül. Én inkább lányt szeretnék, van már egy fiunk, úgyhogy jó lenne némi változatosság :) De ezzel a véleményemmel egyedül vagyok itthon, a többiek fiút akarnak :D
19/20 A kérdező kommentje:
Nekunk kiderult,kislányunk lesz😍
2015. okt. 3. 16:41
20/20 anonim válasza:
Nálunk is kiderült, fiú :) Férfiuralom lesz, úgy látom. Három pasi, és én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!