Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját 2016...

Ki várja a babáját 2016 Február-márciusára?

Figyelt kérdés

Gondoltam segíthetnénk egymásnak mindenféle felmerülő kérdésben, így gyorsabban megy a várakozás:)

Én Kitti vagyok 22 éves, és 5 hét 6 napos kismama vagyok:)

Alig várjuk a kisbabánkat a férjemmel, 15.-én megyek orvoshoz először mert szeretném ha már lenne szívverése:)

Vitamint csak Folsavat szedek még napi 2x és MagneB6-ot 3x 1 nap:) Ti meddig terveztek dolgozni?

2015. júl. 2. 13:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Szia,én holnap leszek 5 hetes. Én is 22 éves vagyok,első baba :) Femibiont szedek és most akarok még magneb6-ot. Március 5-re számoltam ki a szülést :)
2015. júl. 2. 14:52
 2/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 22 éves vagyok és 5 hét 5 napos a picim. Még nem jártam dokinál, kb. 2 hét múlva tervezem. :) Február 27-re leszek kiírva :)
2015. júl. 2. 15:27
 3/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok tegnap teszteltem pozitívat :) én 23 éves vagyok és a 2. baba lesz :) hó közepe- vège fele megyek majd dokihoz! Március 13-ra leszek kb kiírva :) Boldog babavárást nektek!! :)
2015. júl. 2. 16:18
 4/30 anonim ***** válasza:
De izgi :) Neked is boldog babavárást 3-as!
2015. júl. 2. 17:21
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy csatlakoztatok:) Mindenkinek szintén tervezett a babó ha jól értelmezem! Én nagyon meglepődtem, amikor múlthéten pozit teszteltem, mert pms tüneteim voltak és ez még csak az első akciózós hónapunk volt:) Mit és meddig dolgoztok?
2015. júl. 2. 20:12
 6/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok:) Holnap toltom a 8.hetet, februar 9 korul vagyok kiirva, elso baba!:)
2015. júl. 2. 21:56
 7/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok/ Én nem rég mondtam fel úgyhogy nem dolgozok sehol. Valakinek van valamilyen tünete? :)
2015. júl. 3. 10:43
 8/30 A kérdező kommentje:
Nekem a melleim iszonyatosan fájnak, nem tudom ez alábbhagy e majd később, de hihetetlen, hogy így tud fájni. Azon kívül néha kicsit mensi szerűen görcsöl a hasam. És nagyon sokszor pisilek!! Ez is megőrjít:) De így, hogy tudom mitől van nem olyan bosszantó
2015. júl. 3. 11:12
 9/30 anonim ***** válasza:
1/ Juj a melleim nekem is nagyon fájnak, sokkal jobban,mint mensi előtt. Néha küzdök a rosszulléttel is,és ritkán nekem is vannak mensi szerű görcseim. Pisilés annyira nem durva még,de lehet az is beindul mèg jobban :)
2015. júl. 3. 11:33
 10/30 anonim ***** válasza:

29 éves vagyok, 2. baba (kisfiam 13 hós).

Kedden megyek dokihoz, ma vagyok 6+6 hetes, de még gondolkozom, hogy csak az az utáni héten menjek-e, 8 hetesen.

Elsőnél csak mellfájdalom és hasfeszülés volt, most hányinger is van.

Reggel magneB6-ot, este gravidát szedek.

Elvileg február 20-ra leszek kiírva.

Anna29

2015. júl. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!