En pont ma vagyok 11 hetes, nehezen viselem a meleget.. jővő héten megyek a 12. heti uh-ra, izgulok nagyon:)
2015. júl. 24. 19:07
22/30 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor te lehet a nemét is megtudod? Én is sztk-s alapon járok és mégis ilyen hamar hívnak:) Mondjuk meg is lepődtem, hogy ilyen hamar mehetek :)
2015. júl. 26. 18:21
23/30 anonim válasza:
Utolso vagyok:) En nagyon remenykedem benne hogy kiderul hogy kislany vagy kisfiu lakik odabenn:) En maganba jarok, 6+5 hetesen voltam utoljara, es annyira izgulok hogy minden rendben van e vele igy a kritikus elso 12 hetben..:)
2015. júl. 27. 14:55
24/30 A kérdező kommentje:
Ne izgulj még szép, hogy rendben lesz. Azt észrevennéd összetéveszthetetlenül ha baj lenne. Nyugodj meg:) És írd ám meg mi lett:)
2015. júl. 28. 09:33
25/30 anonim válasza:
Én is 7 hetes 6 naposan mentem az első uh-ra sztk alapon. Jól meg is ijesztgettek hogy kisebb egy héttel és szívhangot is nehezen talált. Akkor volt a babám CRL-je 13mm. Visszahívtak egy héttel később. 8 hetes és 5 napos voltam amikor visszamentem, CRL 18mm, egy élő embrió látható. Nagyon boldog voltam. Be is jelentettük a családban (talán kicsit hamar) hogy érkezik a pici. 11-én megyek a 12 hetes uh-ra. Izgatottan várom az újabb találkozást!
Sajnos a rosszullétek engem sem kerültek el, gyakorlatilag semmi nem marad meg a gyomromban, fogytam is 9 kilót eddig (van miből:), de az orvosom nem aggódik még emiatt.
Ti hogy vagytok? Remélem minden rendben nálatok is!
Második voltam! :)
2015. aug. 3. 09:35
26/30 anonim válasza:
Létrehoztam egy csoportot a facebook-on. Gyertek és cseréljük tapasztalatot!
Csatlakoztam a csopihoz :) Minden rendben a picimmel, a héten megyek genetikai uh-ra, a magándokimhoz, mert a védőnő nem szólt róla hogy a kórházba kell rá mennem INGYEN, a dokim szólt hogy miért nem voltam, most meg mehetek jópénzért, én meg tapasztalatlan vagyok, nmtudom mi hogy megy..:( De nem baj, muszáj, mert kifutunk az időből... #23 voltam.:)
2015. aug. 3. 11:30
28/30 anonim válasza:
Sziasztok! Már egy ideje keresek jó csapatot a márc. 1-re kiírt babámmal :) Van már egy fiam (november végén lesz 3 éves, most kezdi majd az ovit). Ma töltöttem be a 12. hetet a picivel, de genetikaira csak jövőhétre kaptam időpontot a hosszúhétvége miatt. Én is szédelgek, a vérnyomásom a padlón van (88/51, mindez 67-es pulzussal...)
2015. aug. 19. 00:29
29/30 anonim válasza:
u.i. jelentkeztem a FB csoportba (Utolsó vagyok.) De nem akarjátok zárttá tenni, hogy ne lássa boldog-boldogtalan a dolgokat? :)
2015. aug. 19. 00:30
30/30 anonim válasza:
Sziasztok, én 13hetes vagyok február 21-re vagyok kiírva :) múlt heten voltam a 12hetes UHn, minden rendben volt. Ez a genetikai UH még pluszban erdemes? Engem sem küldtek, de szépen elmondtak most is mindent hogy rendben van. Küldtem felkérést a FB csoportba, szívesen csatlakoznék ☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!