Ki várja a babáját 2016 Február-márciusára?
Figyelt kérdés
Gondoltam segíthetnénk egymásnak mindenféle felmerülő kérdésben, így gyorsabban megy a várakozás:)
Én Kitti vagyok 22 éves, és 5 hét 6 napos kismama vagyok:)
Alig várjuk a kisbabánkat a férjemmel, 15.-én megyek orvoshoz először mert szeretném ha már lenne szívverése:)
Vitamint csak Folsavat szedek még napi 2x és MagneB6-ot 3x 1 nap:) Ti meddig terveztek dolgozni?
2015. júl. 2. 13:59
11/30 anonim válasza:
Sziasztok! 36 éves vagyok. Màsodik baba, ötödik terhességem. (egy babàt 24 hetesen vesztettünk el). De! Most minden rendben, kapom a fraxiparin szurit, utrogestant s Femibion 800-at. 8 hetes 2 napos a baba. Februàr 12-re vagyok kiírva. Mindenkinek problémamentes vàrandóssàgot kívànok :)
12/30 A kérdező kommentje:
Mindenkinek jó babavárást! Sportoltok/ sétáltok a szülés könnyítése céljából?
2015. júl. 6. 10:30
13/30 anonim válasza:
1/Én nem sportolok,pláne nem a kritikus első 12.hétben. Viszont minden hétköznapi dolgot elvégzek.Mosok,főzök, takarítok stb :)
14/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ti hogy vagytok? Én nagyon sokat szédülök és még mindig nem vagy kívánós sőt egyáltalán nem vonz az evés:) Alig várom hogy szerdán láthassam:)
2015. júl. 11. 23:49
15/30 anonim válasza:
1/ Én is szerdán megyek és már nagyon izgulok. Én is szedulok,már hánytam is szóval nem egyszerű. Én sem eszek többet,sőt a rosszullétek miatt alig tudok enni.
16/30 A kérdező kommentje:
Ez a szédülés borzasztó, nagyon nehezen viseltem a mai munka napomat is! Te még dolgozol? Én egyszerűen majd bele pusztulok, nagyon rosszul vagyok meló közben.
2015. júl. 13. 16:18
17/30 anonim válasza:
1/Nem,még az év elején felmondtam,azóta nem dolgozok.De a házi munkát is nehezemre esik elvegezni :(
18/30 anonim válasza:
Sziasztok, én 32 éves vagyok, első baba lesz és második terhesség. Mensi szerint ma vagyunk 8+3 hetesek, hétfőn volt a baba 9mm és volt szívhang :) baba mérete alapján március 7 a kiírt időpont.
19/30 A kérdező kommentje:
18-as én 8+6 vagyok én 15.-én voltam dokinál 7+4 voltam akkor az én babóm 10,7mm volt! Aug.03.-án megyek újra alig várom, hogy lássam mennyit nőtt! Hogy bírod a meleget?
2015. júl. 24. 15:21
20/30 anonim válasza:
Kedves kérdező a meleget azt nehezen :) legszívesebben egész nap feküdnék a ventillátor előtt. Nekem 6 nappal kisebb a babám mint a mensi szerint mert azt mondták a 9mm pont 7 hetesnek felel meg és 7+6 voltam amikor mentünk uh-ra. Én sajnos egyelőre nem tudom mikor mehetek újra mert sztk alapon voltam de majd igyekszem egy potya uh-t kérni a 10.hétre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!