Nektek mi a véleményetek a fekete színű babakocsikról?
Figyelt kérdés
Most elég sok ilyen van a boltokban.Nem teljes feketére gondolok, van benne pl. piros, vagy kék, stb...Vennétek esetleg, vagy nektek is az a véleményetek hogy babának ne feketét?2015. júl. 14. 16:45
21/26 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy pl feltesznek itt egy olyan kérdést, hogy "ez a név neked tetszik-e" és akkor mindenki megírja a véleményét, és valaki azt írja, hogy nem mert beugrik róla pl egy csúfnév. És erről az ember nem tehet, nem direkt gondol rosszra, egyszerűen beugrik elsőre valami, na így vagyok a koporsóval is, amikor meglátok egy fekete kocsit, ez ugrik be elsőre...nem tehetek róla, az első gondolat nem egy olyan dolog, ami előtt gondolkodik az ember, pont mert ez az első, és csak úgy beugrik... Tehát arról sem tehetek, hogy éppen kisbabákál ugrik be, csak, hogy értsétek... De azt sem értem,hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor miért csak az egyik féle megközelítést fogadja el válasznak, pl a pozitív hozzászólást, a negatívat meg nem? Kritikából sem csak jó van, hanem rossz is. Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem fogadod el a válaszom. Az volt a kérdés, hogy mi a véleményem, én megírtam, de ettől még nem vagyok aberrált...
22/26 anonim válasza:
bocs, nem aberrált, "morbid gondolkodású"
23/26 A kérdező kommentje:
Elfogadom mások véleményét, pláne ha névről van szó.De ez nekem annyira fura, morbid, hogy egy ilyen dolog jut róla eszedbe tényleg.Nem vitát akarok.De tényleg kíváncsi vagyok, ha van egy alap fekete színű kocsi, és van benne más szín is, akkor is ez jut eszedbe pl?Mert jó, a totál fekete babakocsi más, de ami egyébként színes is itt-ott?Valóban érdekelnek a vélemények,ezért is firtatom.Nézted a linkemet, ott is vannak fekete és más szín kombinációi.Pl. ott érdekel hogy melyik az a babakocsi, amiről az jut róla eszedbe, csak úgy viszonyításképp.
2015. júl. 15. 13:46
24/26 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy most megnézek egy csomó képet, és akkor megmondom neked, hogy melyikről jut eszembe, egyébként nekem olymindegy, hogy lógnak-e róla színes dolgok, egyszerűen egy kis fekete dobozhoz hasonlít, mint egy koporsó. DE! Te ne másokra hallgass, hanem azt tedd, amit te szeretnél, ha fekete kocsit, akkor legyen az! Bár ezek után már lehet te sem tologatod szívesen feketében, mert most miattam mindig a koporsó fog eszedbe jutni! :-( Ezért nem teszek fel ilyen kérdést sosem, mert nem biztos, hogy mindenki egyetért velem és tetszik neki, ami nekem. Én mindig magamra hallagatok, mert az én életem, ami nekem tetszik, azt teszem. Tedd azt te is!
25/26 anonim válasza:
Én is hallottam ilyen megjegyzést, amikor megvettük, de soha nem jutott róla eszembe a koporsó, mert másnak igen.:)
Szerintem abszurd. A fekete autóról sem jut eszembe, a babakocsi pedig szerintem babakocsi formájú, főleg ha mintás, akkor semmi összefüggést nem látok.
26/26 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, mindenkinek más jut eszébe, mindenkinek más tetszik, nem vagyunk egyformák. Vedd meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!