Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a fekete színű babakocsikról?

Figyelt kérdés
Most elég sok ilyen van a boltokban.Nem teljes feketére gondolok, van benne pl. piros, vagy kék, stb...Vennétek esetleg, vagy nektek is az a véleményetek hogy babának ne feketét?
2015. júl. 14. 16:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

6 év vettünk fekete sportbabakocsit, azóta már a 3. gyermekünkkel használjuk. Még mindig gyönyörű szép fekete színe van, alig látszik rajta némi fakulás.

Ha újra kéne választanom, megint ezt venném.

A miénk tiszta fekete, csak a márkajelzése piros rajta.

2015. júl. 14. 21:22
 12/26 A kérdező kommentje:
Akkor azért úgy látom legtöbbünknek nem a az jut róla eszünkbe hogy jajj fekete babának?Mivel mi is ilyet vettünk, bár nem is totál fekete, mert piros színek is játszanak benne, belül meg tiszta piros.Csak, kaptunk megjegyzést rá, elég csúnyát, ezért kértem ki véleményeket, mert elbizonytalanodtam.Pedig olyan szép, csak egyesek fura összehasonlításra képesek a fekete szín kapcsán, én inkább le sem írom mit mondott rá egy illető.
2015. júl. 14. 21:27
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk színes van és inkább "ekhós szekér"-nek nézzen ki, mint koporsónak, mert nekem elsőre egy kis koporsó ugrik be, ha ilyent látok.
2015. júl. 15. 12:41
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
A legtöbb koporsó viszont nem fekete. :)
2015. júl. 15. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
De a halottaskocsi az ;)
2015. júl. 15. 12:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyan hallotaskocsit amin játék lógna vagy színes takaróval feküdne benne valaki és nyitott lenne. Érdekes szokás lehet ez felétek, merre laktok? Még sosem hallottam róla.
2015. júl. 15. 13:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Erre reagáltam: "Nekünk színes van és inkább "ekhós szekér"-nek nézzen ki, mint koporsónak, mert nekem elsőre egy kis koporsó ugrik be, ha ilyent látok."

És ezek mitől lennének hasonlóak is egyébként?

[link]

[link]

2015. júl. 15. 13:02
 18/26 A kérdező kommentje:
Én egy babával kapcsolatban amúgy ki sem ejteném a számon hogy koporsó és társai, elég morbid gondolkodás.Akkor ha ünneplőben van a gyerek, fekete nadrág, vagy szoknya, fekete mellény, akkor a temetésére készül vagy mi?
2015. júl. 15. 13:03
 19/26 A kérdező kommentje:
2015. júl. 15. 13:15
 20/26 A kérdező kommentje:
Azoktól kérdezném akik ilyen fura megközelítésből látják a "fekete" babakocsikat, hogy pl. ezek közül a babakocsik közül melyik hasonlít egy h.kocsira?De tényleg érdekel?A legtöbb kombinálva van más élénk színnel is amúgy.
2015. júl. 15. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!