Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a fekete színű babakocsikról?

Figyelt kérdés
Most elég sok ilyen van a boltokban.Nem teljes feketére gondolok, van benne pl. piros, vagy kék, stb...Vennétek esetleg, vagy nektek is az a véleményetek hogy babának ne feketét?
2015. júl. 14. 16:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem szépek
2015. júl. 14. 16:50
 2/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk is fekete van,szeretjük. A játékok, pléd ilyesmi úgyis színes benne. Mi azért is döntöttük emellett, mert 130 ezer forintos babakocsit megtudtunk venni 80-ért, így eladni nem akarom, majd jó lesz a tesónak is, és így mindenképp semleges színt akartunk.
2015. júl. 14. 17:00
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vennék/nem vettem feketét. Egyrészt meg iszonyatosan húzza a napot, a másik meg, hogy a fekete egy olyan szín, ami nem kisgyerekeknek való
2015. júl. 14. 17:02
 4/26 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk is volt, szerettük. Egyetlen hátránya, hogy idővel a nap kiszívja színét, és a feketénél talán jobban látszik, mint a többi színnél
2015. júl. 14. 17:03
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem igazán tetszenek. Nem szeretem a fekete színű babás dolgokat. Egyszer láttam egy totál fekete babakocsit, és hirtelen olyan rossz érzés fogott el. Szóval én nem vennék. Barma párti vagyok ebből a szempontból.
2015. júl. 14. 17:22
 6/26 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos most ez a trend, a legtöbb márás babakocsi fekete-vagy szürke, szinte alig vannak színek.

Tiszta feketét nem vennék babának, a fekete a gyász színe, meg nyáron megfő benne.

Fekete valami élénk színnel már okés.

Nekünk sötétszürke-rózsaszín van :)

2015. júl. 14. 17:28
 7/26 anonim ***** válasza:
0%

Tetszeni tetszik, de két ok miatt nem vennék: szívja a hőt, ezért nyáron nagyon felmelegszik, másrészt a nap könnyebben fakítja.

A babakocsink nagyrészt piros, kevés fekete betéttel. Hát, már kezd fakulni a fekete része, mert éri a nap...

2015. júl. 14. 17:58
 8/26 anonim ***** válasza:
52%

Én örököltem most egy fekete babakocsit rokonoktól :) Semmi bajom nincs a színével. Lánynak fiúnak is megfelel :) Plusz úgyis fel lehet dobni színes kis játékokkal, babatakaróval. :)

17 hkm

2015. júl. 14. 18:00
 9/26 anonim ***** válasza:
70%
Tetszik. Olyat is vettem, bézs mintával volt.
2015. júl. 14. 19:07
 10/26 anonim ***** válasza:
56%

Nekünk bevált, jó minőségűt vettünk, nem fakul.

Én nem szeretem a csiricsáré dolgokat, így is elég színes a gyereknek, ha van benne játék, színes pléd, pelenkázó táska meg a gyerek ruhája is színes. Ráadásul ugye pár hónapos kortól csak kifelé néznek, nem érdekli a gyereket, h milyen színű a kocsi.

Színes babakocsik úgy néznek ki számomra ugyanezekkel a cuccokkal mint egy ekhós szekér. Főleg ha még raknak rá napernyőt, tesófellépőt, pohártartót meg minden ilyesmit.

2015. júl. 14. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!