Nektek mi a véleményetek a fekete színű babakocsikról?
Sajnos most ez a trend, a legtöbb márás babakocsi fekete-vagy szürke, szinte alig vannak színek.
Tiszta feketét nem vennék babának, a fekete a gyász színe, meg nyáron megfő benne.
Fekete valami élénk színnel már okés.
Nekünk sötétszürke-rózsaszín van :)
Tetszeni tetszik, de két ok miatt nem vennék: szívja a hőt, ezért nyáron nagyon felmelegszik, másrészt a nap könnyebben fakítja.
A babakocsink nagyrészt piros, kevés fekete betéttel. Hát, már kezd fakulni a fekete része, mert éri a nap...
Én örököltem most egy fekete babakocsit rokonoktól :) Semmi bajom nincs a színével. Lánynak fiúnak is megfelel :) Plusz úgyis fel lehet dobni színes kis játékokkal, babatakaróval. :)
17 hkm
Nekünk bevált, jó minőségűt vettünk, nem fakul.
Én nem szeretem a csiricsáré dolgokat, így is elég színes a gyereknek, ha van benne játék, színes pléd, pelenkázó táska meg a gyerek ruhája is színes. Ráadásul ugye pár hónapos kortól csak kifelé néznek, nem érdekli a gyereket, h milyen színű a kocsi.
Színes babakocsik úgy néznek ki számomra ugyanezekkel a cuccokkal mint egy ekhós szekér. Főleg ha még raknak rá napernyőt, tesófellépőt, pohártartót meg minden ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!