Mi a velemenyetek a fekete babakocsikrol? Elonyei? Hatranyai?
Nekem nem jön be-gyászos.De most divatos.
Nekünk van sötétkék a kocsiban,de már ez is eléggé szívja a meleget és ez 50 fokban nem túl jó:-)
Télen áldás nyáron átok.Ha téli lesz a babád jó,mert azt a kicsi fényt szívja és talán picit melegít,de ha meg tavasz-nyári baba lesz bele fog sülni.
Nekem az nem jut róla eszembe,hogy könnyne koszolódik,épp ellenkezőleg:D
Amúgy meg inkább lányoknál tudom elképzelni,fiúknak sötétkéket.Nemtudom neked Kukis vagy Nunis lesz e:),de én mindenképp díszíteném,bár melyik babakocsit nem,az az igazság,hogy midnegyik oylan borzasztóan néz ki számomra,ráadásul néha olyan összeállítások vannak,hogy a hajam égnek áll:D
Ha fiad lesz,sötétkéket válassz(ha már sötétet akarsz),én tennék,varrnék,patentosítanék rá magam varta "plüss hajót,csíkos (sötétkék-fehér) takarót tennék bele,előre hajós csörgőláncot tennék,szóval matrózosítanám:DNagyon sok ötletem van neház leírni:)
Lánynak ha téli mehet a fekete,ha van rajta pink,úgy sikkesebb ha nincs akkor is feldobnám ez most lényegtelen:DTennék rá pink plüss virágot(a tetőre),pink takaró, Happy Berry-s kiegészítők(ezt senki sem fogja érteni,e semmi baj:D)...itt is sok ötletem van,ráadásul jó nagyon,a lányomnak n varrok mindent,én készítem a játékait a kiegészítőket,egy babakocsi már meg sem kottyan...:DKapd elő te is a kreativitásod:D
Egy stylist leendő anyuka;)
Nekem fekete van, és imádom:) Nem koszolódik, és én agymenést kaptam a sok narancssárga, meg macikás, meg mittudomén milyen színű babakocsiktól. Egyszerűen nem tetszenek.
Nem dekoráltam ki, ezüst színű fényvisszaverő csík van körben, meg belül, a ülése is ezüst szürke, és nem volt melege benne a fiamnak nyáron sem. Úgysem délben viszem, mikor a legnagyobb meleg van.
Safety márkájú, és nagyon megérte az árát, egy éve használjuk.
Én làttam ilyet,és megirigyeltem:)
Nekem krémszinü-szürke van,de igen is nagyon meleg!
Szoval szin ide-szin oda...
De tényleg vedd meg ha tetszik.
Én ha lehetne ujat venni,feketét vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!