Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt, aki csalódott volt...

Volt, aki csalódott volt először a baba neme miatt?

Figyelt kérdés

Nyilván az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és ugyanúgy szereti az ember, ha fiú, ha lány.

De mégis, akik pl. fiút szerettek volna és kiderült, hogy lány lesz, nem voltatok csalódottak? Vagy a párotok?

A párom elsőre nagyon fiút szeretne, és én is jobban el tudnám képzelni, mint a kislányt. Pénteken megyek UH-ra, ahol nagy valószínűséggel kiderül a neme.

2015. júl. 14. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Én meg voltam győződve róla, hogy nekem csakis kislányom lehet! :) Nagyon érdekes, mikor az UH-n közölte a doki, hogy fiú, semmi mást nem éreztem, mint mérhetetlen örömöt, hogy fiam lesz! <3 :) Egyáltalán nem voltam csalódott, úgy sem, hogy a fiús-autós témákban nem igazán mozgok otthonosan! :) Sebaj, majd jön ez magától! 17 hkm
2015. júl. 14. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Kb 18 hetesen láttam először a kukacot, olyan letort voltam hogy napokig senkihez nem szoltam. Kislányt szerettem volna, de igy hogy telik az idő jobban orulok hogy fiam lesz. Majd a következő :) 34hkm
2015. júl. 14. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Reggel mikor Apa indult dolgozni , úgy köszöntem el, hogy ma kiderül hogy kisfiúnk lesz. UH-on a szonográfus közölte h egészséges kislány.Úgy sírtam mint egy óvodás akinek elvették a játékát. nagyon le voltam törve egy pár óráig. azóta viszont a világon a legboldogabb vagyok, hogy kislányunk lesz :) 24hkm
2015. júl. 14. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Én pont ezért nem kérdezem meg, mert tuti megérzi a baba, hogy őt nem olyannak várják, amilyen. Ahogy valaki írta, hogy nem is mozgott a baba. Én lányt szerettem volna mindig és nem kérdeztük meg és csak szülés után derült ki, hogy lány. Most is úgy vagyok, hogy lányt szeretnék és ha megszületik és fiú, akkor könnyebben fogom majd fel, akkor, mikor a kezembe adják, mert akkor már csak a nagy öröm lesz, mint most kismamaként. Tehát akkor már nem lesz bennem semmilyen rossz érzés, vagy csalódás, tehát a baba sem fog semmi rosszat érezni! Első válaszoló, nem értem miért írsz ilyet, mindenkinek vannak álmai, és ha nem jönnek össze, akkor a csalódás egy természetes érzés, emberek vagyunk. Vannak olyan országok, ahol természetes, hogy megölik az újszülöttet, ha lány... ehhez képest, hogy mi csalódunk, ha nem az, amit szeretnénk nem nagy dolog...
2015. júl. 15. 12:55
 15/17 81István válasza:
Nekem lányom lesz,és igen csalódott vagyok amiért nem fiam fog születni!
2021. márc. 19. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Ma derült ki hogy kislányunk lesz...Rettegek...egy lányt megtámadhatnak ...a lányok gonoszabbak egymással ...sokkal kevesebb a munkalehetőségük...sokkal több a feladatuk ...nehezebb élete van egy nőnek ha tetszik ha nem.

Én utáltam lánynak lenni (nem vagyok lezbikus) utálom a rózsaszínt...tök nehéz életem volt lányként szegényt már most sajnálom ...Fogalmam sincs hogyan fogom elengedni bulizni...hogy fogom elmagyarázni hogy a fiúk nem is szeretik csak ágyba akarják vinni stb ...a szőr kérdés a menszesz ...most gondoljatok bele ezekhez képest egy pasinak mi gondja van az életben?

2021. szept. 9. 00:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Most derült ki, hogy a második babánk is kislány lesz. UH-n kisfiút mondtak, annyira beleéltem magam, annyira fiút éreztem/érzek most is és annyira azt szerettem volna, hogy még most is kicsit sokkos állapotba vagyok. Nifty teszt mutatta ki, hogy kislány, az pedig nem téved, kivéve az az 1%. Dehát arra nincs sok esély!
2023. ápr. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!