Volt, aki csalódott volt először a baba neme miatt?
Nyilván az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és ugyanúgy szereti az ember, ha fiú, ha lány.
De mégis, akik pl. fiút szerettek volna és kiderült, hogy lány lesz, nem voltatok csalódottak? Vagy a párotok?
A párom elsőre nagyon fiút szeretne, és én is jobban el tudnám képzelni, mint a kislányt. Pénteken megyek UH-ra, ahol nagy valószínűséggel kiderül a neme.
Ma derült ki hogy kislányunk lesz...Rettegek...egy lányt megtámadhatnak ...a lányok gonoszabbak egymással ...sokkal kevesebb a munkalehetőségük...sokkal több a feladatuk ...nehezebb élete van egy nőnek ha tetszik ha nem.
Én utáltam lánynak lenni (nem vagyok lezbikus) utálom a rózsaszínt...tök nehéz életem volt lányként szegényt már most sajnálom ...Fogalmam sincs hogyan fogom elengedni bulizni...hogy fogom elmagyarázni hogy a fiúk nem is szeretik csak ágyba akarják vinni stb ...a szőr kérdés a menszesz ...most gondoljatok bele ezekhez képest egy pasinak mi gondja van az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!