Ha nem muszaj akkor nem fekudnek kes ala. Most tudtam elkezdeni dietazni (jobban mondva 1 honapja) es tornazok minden nap 15-25 percet,mikor mennyire tudok. A hasambol meg semmit nen fogytam... szerintetek korrigalhato ez dieta es hasgyakorlatokkal?
2015. júl. 13. 13:35
1/10 anonim válasza:
Persze, kés előtt mindenképp érdemes megtenni minden tőled telhetőt, én őt tudom ajánlani: [link]
2015. júl. 13. 13:38
2/10 anonim válasza:
Ez nem kötényhas, és nem is olyan óriási szerintem hogy lógna ha lefogysz.
Remelem ha lefogyok nen log majd ennyire. Most a torna es a dieta meghozza a hatasat,de csak kg-ban. A hasamon semmi valtozast nen veszek eszre. Koszonom a valaszokat!
2015. júl. 13. 13:45
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig a gyomrom,hasam,csipom. Minden hájas.. elkezdherne mar onnan is lemenni :)
2015. júl. 13. 13:46
5/10 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy ha két napot mész befelé az erdőbe, akkor visszafordulva két nap alatt jutsz ki. :) Magyarul, egy ekkora pocak nem egy hónap alatt jött össze, nem is szabad egy hónap után elkeseredni, hogy nem változott. Sajnos ezt csak kitartó munkával tudod ledolgozni, de ne add fel, mert biztosan lesz látszatja az igyekezetnek. Amúgy nem tűnik vészesnek, ha nem hirtelen fogysz, és testmozgás is van mellette, akkor nem lesz lógós.
2015. júl. 13. 13:59
6/10 anonim válasza:
Ez nem kötényhas,és nem vagy nagy veszélyben. Az enyém..nah az kötényhas...úgy festek mint amit belinkelt az egyik hozzászóló... ezen már csak a szike segíthet,de rajtad még a sport és a diéta.
2015. júl. 13. 14:35
7/10 anonim válasza:
Az a napi 15-25 perc legyen mondjuk 45, és rendben leszel :)
2015. júl. 13. 15:35
8/10 A kérdező kommentje:
Ooo de jo is lenne a 45 perc :) Amugy insanity -ra(Shaun T.) tornazok ,de 15 perc utan kikopom a tudomet...Probalkoztam Pentek Eniko es Rubint rekara is de nem szeretem csinalni. Az insanityt viszont nagyon. Koszonom a valaszokat. Nem fogom feladni,bar kozel allok h nem latom a valtozast,viszont bizom benne h a kovetkezo honapban mar latvanya is lesz. Az pedig erot fog adni.
2015. júl. 13. 15:50
9/10 anonim válasza:
Egy nőnek a has, csípő, fenék tájról jön le legnehezebben és a mellről legkönnyebben a háj. Ez az általános. Persze mindenki egyedi.
Ahogy írták inkább 45 perc és rendszeresen. Az ahogy tudok-ból 1-2 hét múlva nem lesz szinte semmi, ha csak nem vagy nagyon-nagyon elszánt.
Lehet, hogy jó étrenddel és rendszeres mozgással is 2-3 hónap, mire a hasadból is fogysz.
Viszont megéri, mert utána sokkal jobban fogod érezni magad :)
Üdv:
Valaki aki 12 kg-ot fogyott mostanában, nem fáj a lába, fel tud szaladni a lépcsőn és nem nézik folyton kismamának :)
2015. júl. 13. 15:53
10/10 anonim válasza:
Az enyém ilyen, mint a tiéd, Csak kicsiben,h alul hogy is mondjam...mintha kettéválna. Szerintem, ha sikerül belőle fogynod, formára hasonló lesz, csak kisebb. Most ugyan nekem már egész jó, de, ha kicsit lehajolok, kötényszerűen lóg kétoldalt. Szóval szerintem van picike kötényhas is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!