Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baba a pocimban? Mire...

Lehet baba a pocimban? Mire számítsak majd a nődokinál?

Figyelt kérdés
Reggelente hányingerem van ami 2-3 percig tart, szúró alhasi fájdalom. Pisilési inger, fáradékonyság, illetve a hormonzavar. Ez furán hangzik de tényleg így van. Szerdán megyek nődokkihoz, Mire számítsak?

2015. júl. 13. 10:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
én nem a 16 évesnek az anyja vagyok, én 25 vagyok.
2015. júl. 21. 16:40
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz a gügyögés, bár nincs gyerekem, ha egyszer lesz, nem fogok lealacsonyodni az óvodások szintjére. Kérdező, te se tedd.

21/L

2015. júl. 21. 16:46
 33/35 A kérdező kommentje:
De nem is beszéltem én itt a gügyögésről.... Nem mondtam egy szóval sem,hogy gügyögni fogok neki.
2015. júl. 21. 17:24
 34/35 anonim válasza:
Nem tudom, hogy olvassatok-e meg ezt a posztot, de "kedves" 19-es valaszolo...en is 21 evesen szultem, 9 honapos a kislanyom, most ismet babat varok 11.-ik hetben jarok. Tudod nem mindenki akarja megvarni meg 30-40 eves lesz. Elmondom neked, ahol en szultem csak ilyenek voltak. Az osszes csaszar lett. En negyed ora alatt megszultem a 4200grammos kislanyom, mindenfele erzestelenito nelkul, mindossze 2 varassal. Szerintem neked valami kisebbsegi komlekszusod van, amiert szegenyt igy tamadod. Nem mindenki olvas el minden szart a neten ami kering, hogy mindent tudjon. En semmit nem olvastam el, mindenre gyutt jottunk ra a ferjemmel. Szoval picit gondolkozz el, ennyi ido fejjel. Igaz 3 eves poszt, de nekem most dobta fel.
2018. nov. 26. 07:23
 35/35 anonim válasza:
Bocsi a helyesirasert, de ezen nagyon felhuztam magam. Remelem a kezrdezo azota mar babazik.
2018. nov. 26. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!