Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baba a pocimban? Mire...

Lehet baba a pocimban? Mire számítsak majd a nődokinál?

Figyelt kérdés
Reggelente hányingerem van ami 2-3 percig tart, szúró alhasi fájdalom. Pisilési inger, fáradékonyság, illetve a hormonzavar. Ez furán hangzik de tényleg így van. Szerdán megyek nődokkihoz, Mire számítsak?

2015. júl. 13. 10:59
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Ahh, a sok értetlenkedés!

Nem a baba miatt mennék el dokihoz hanem azért mert alapból esedékes. Másrészt pedig nem pont most volt a peteérésem hanem másfél héttel ezelőtt.

2015. júl. 13. 14:44
 12/35 anonim ***** válasza:
53%

Nem mi vagyunk értetlenek, hanem te vagy éretlen!

Mégis hogy várhatsz normális választ, amikor arra a fáradtságra se veszed magad, hogy tisztán, világosan leírd a helyzetet?

2015. júl. 13. 14:50
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem a vita kedvéért tettem fel ezt a kérdést. Bevallom, lehet valóban értelmetlenül sikerült a kérdés feltevése.
2015. júl. 13. 17:54
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
Ez a poci kifejezés... 21 évesen még ne babázz, nőj fel.
2015. júl. 14. 00:14
 15/35 A kérdező kommentje:
Na jól van elmehetsz kedves utolsó a tudod hová... Ne babázzak? Nőjek fel? Szerintem az én életem nem pedig a tiéd! Én döntöm el,hogy hány évesen szeretnék szülni és gyereket nevelni... Nem az oktatásodra lettem volna kíváncsi hanem a válaszodra ami jelen esetben értelmetlen volt... Fogalmam sincs hogy te hány éves vagy, de remélem hogy csak fiatalabb mint én...! Csak a magadfajtákból jöhetnek ilyen rossz indulatú válaszok,hozzászólások! Nőj fel te! A poci kifejezés meg ha nem tetszik akkor így jártál... Szerintem sőt biztos vagyok abban,hogy rengeteg édes anya használta a pocak kifejezést mikor a gyermeke a szíve alatt volt!!!!
2015. júl. 14. 13:13
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem lehet még tüneted, de az agyad könnyen becsap és produkálhatsz bármilyen tünetet ha szeretnél babát. Próbálkozzatok, legyetek együtt amikor jól esik de ne a baba miatt. És ne tesztelgess bármilyen nehéz is, mert sok csalódás fog akkor érni, és ne gondold hogy azonnal sikerül is, nekem a negyedik hónapban sikerült, pedig biztos voltam benne hogy előtte sikerült 3 hónapig, és jó időben voltunk együtt is mindig. Ha késik akkor tesztelt, addig ne. Utána ráérsz még mindig a teszt után két-három héttel dokihoz menni, oda sem érdemes túl korán. És ne húzd fel magad és rohanj ki azon mások mit írnak, itt kezdődik a felnőttség ha már ilyen fiatalon babát terveztek. Remélem anyagilag is átgondoltátok, nem csak érzelmileg, mert ez is fontos. Ha igen, akkor sok sikert neked:)
2015. júl. 14. 13:22
 17/35 A kérdező kommentje:
Igen, anyagilag is át van gondolva teljes mértékben! Köszönöm utolsó az értelmes választ! Mi már 6 hónapja próbálkozunk de még semmi.. :/ most fáj a mellbimbóm és konkrétan az egézs mellem amit megint nem tudok hová tenni. A mensesem jövőhéten jönne meg. Pontosan 18. És nem szokott a mellem fájni menses előtt...
2015. júl. 14. 16:36
 18/35 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok, szorítok, majd ird meg azért ha sikerült:) Amúgy nekem is a mellem érzékeny lett de korábban nem, viszont én abból tudtam hogy mértem a hőmet és nem esett le amikor szokott ha a leghosszabb ciklusomat vettem alapul, igy a nemvárt napján teszteltem pozitívat. A hat hónap még nem sok, pont akkor fog sikerülni amikor jönnie kell:)
2015. júl. 14. 19:54
 19/35 anonim ***** válasza:
63%
34 éves vagyok, van egy 4 éves gyerekem. És én soha nem használtam a "poci" szót, sem azt, hogy "gyermek van a szívem alatt" (jobb esetben babóca, jajjj), mert szerintem idétlen. Vannak aranyosabb, kevésbé gügyögő kifejezések is. Belőled lesz a "szopi, szopcsi, kaksi, tápi, baby" szavakat használó anya, aki mellett nem lehet majd megmaradni. Már bocs, de 21 évesen még nagyon fiatal vagy, meg fogod bánni, ha szülsz. főleg a mai világban.
2015. júl. 16. 19:55
 20/35 anonim ***** válasza:
69%

Megáll az eszem, hogy veszi valaki a bátorságot, hogy valakinek teljesen ismeretlenül, csupán egy rosszul megválasztott kifejezés alapján ilyet merészel írni, hogy megbánja, ha szülni fog!!!??? Az egyik 21 éves ilyen, a másik olyan, van, aki 41 évesen sem érettebb egy babára, vagy ha agyban érettebb is, de nem bírja az éjszakázást, és annyira agyonolvasta már magát az évek alatt, hogy örülni sem tud a terhességének és a babának, mert egy tüsszentésben és mindenben rémeket lát. Míg egy fiatal anyuka is lehet felelősségteljes, és tele energiával, ez nem elsősorban születési dátum, hanem nevelés és személyiség kérdése.

És bár én sem vagyok híve a magyar nyelv ellen elkövetett merényleteknek és a szavak cukormázas elcsúfításának, szerintem nem amellett az anyuka mellett nem lehet megmaradni, aki a poci szót használja, hanem attól kell messzire menekülni, aki úgy ítélkezik más anyukák felett, mint te, kedves utolsó válaszoló!!!!!!!!!!Az ilyen anyukák azok, akik a játszótéren nem a gyereküket figyelik, hanem a többi anyukát, és őket kritizálják, kibeszélik, kb. "ha van rajta sapka az a baj, ha nem, az a baj" szinten......

2015. júl. 17. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!