Lehet baba a pocimban? Mire számítsak majd a nődokinál?
Ahh, a sok értetlenkedés!
Nem a baba miatt mennék el dokihoz hanem azért mert alapból esedékes. Másrészt pedig nem pont most volt a peteérésem hanem másfél héttel ezelőtt.
Nem mi vagyunk értetlenek, hanem te vagy éretlen!
Mégis hogy várhatsz normális választ, amikor arra a fáradtságra se veszed magad, hogy tisztán, világosan leírd a helyzetet?
Megáll az eszem, hogy veszi valaki a bátorságot, hogy valakinek teljesen ismeretlenül, csupán egy rosszul megválasztott kifejezés alapján ilyet merészel írni, hogy megbánja, ha szülni fog!!!??? Az egyik 21 éves ilyen, a másik olyan, van, aki 41 évesen sem érettebb egy babára, vagy ha agyban érettebb is, de nem bírja az éjszakázást, és annyira agyonolvasta már magát az évek alatt, hogy örülni sem tud a terhességének és a babának, mert egy tüsszentésben és mindenben rémeket lát. Míg egy fiatal anyuka is lehet felelősségteljes, és tele energiával, ez nem elsősorban születési dátum, hanem nevelés és személyiség kérdése.
És bár én sem vagyok híve a magyar nyelv ellen elkövetett merényleteknek és a szavak cukormázas elcsúfításának, szerintem nem amellett az anyuka mellett nem lehet megmaradni, aki a poci szót használja, hanem attól kell messzire menekülni, aki úgy ítélkezik más anyukák felett, mint te, kedves utolsó válaszoló!!!!!!!!!!Az ilyen anyukák azok, akik a játszótéren nem a gyereküket figyelik, hanem a többi anyukát, és őket kritizálják, kibeszélik, kb. "ha van rajta sapka az a baj, ha nem, az a baj" szinten......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!