Lehet baba a pocimban? Mire számítsak majd a nődokinál?
Akkora egy bunkó tapló nő szeméylek léteznek! Tisztelet a kivételnek! Nem tudom mit képzeltek magatokról,hogy emgmondjátok, azt hogy mikor szüljek vagy mikor nem! Tudlak sajnálni titeket ha a 200+ kereset + még a páromé ami több nem lesz talán elég a gyerek fenntartásához... Van saját házunk, tudna hová születni a baba!
Én vagyok a nyálas? Sjnálom az összes gyereket aki olyan családba született, hogy az anyja az más szülőket kritizál! Ismeretlenül!
Egyszerű kérdésre ez jött vissza... Szerintem csak el tudom én magam dönten hogy hány évesen akarok szülni és hány gyereket! Igenis felelősségteljes anyuka vagyok ellenben itt sok más anyával... Már ha lehet őket anyának nevezni!
Az emg hogy reméled nincs gyerek? Képzeld csak! Hasonló jókat kívánok én neked még egy jó pár évig!!!!! Hogy nem süllyed el egy nő szégyenében ilyenkor! És hogy megnyugtassalak! Nem használom a kaksi, kajcsi, hamcsi, pisike, cumóka meg ehhez hasonló kifejezéseket még! Szerintem nem baj az,hogy hsználom pl a pocak szót.... Csak azok hazsnálják akik között létrejöhet az anya baba kapcsolat! Vagy talán te úgy mondod kedves válaszoló,hogy a méhemben a kölök jól van? Szerintem szebb,hogy a kisbabám vagy a kislányom/fiam jól van apocimban. Az meg hogy nekem kell felnőnöm a gyerekneveléshez hülyeség! Inkább itt sok anyuka nem elég érett a gyerekneveléshez se érzelmileg se sehogy!
akkor is csak egy hülye kislány vagy még, akinek nem nőtt be a feje lágya. van egy 16 éves lányom, de soha nem gügyögtem neki, szerintem idétlen, és minden normális ember így gondolja. úgy mondtam, ha kérdezték, hogy "köszi, jól van a baba odabent", vagy ha fájt a hasam, akkor nem azt mondtam, hogy "jaaj szurcsizik a pocim", hanem hogy "eléggé fáj a hasam alul". felnőtt nők vagyunk, nem? legalábbis én 41 évesen biztos.
MÉG nem használod. belőled is ugyanolyan idétlen anyuka lesz, mint a hoxa fórumozókból, meg itt sok kérdezőből, akik a 72 órás tablettát úgy szedték eddig, mint a cukrot. remélem, a kölyköd érzi, hogy még nincs itt az ideje, hogy megszüld.
Én befejeztem!
Nem érdekel a véleményetek azt is megbántam,hogy ideírtam. Le rib******ok engem privát üzenetben? ne hogy azt hidjétek,hogy ti jobbak vagytok nálam. Valaki még rosszabb is... Lehet hogy közületek az anyja is titeket tizen pár évesen szült.. És az,hogy én 21 évesen befejeztem a tanulmányaimat, szakmám van és dolgozó ember vagyok már 2 éve+ modell ügynökségnél is le vagyok szerződtetve és erre akarok gyereket, akkor az az én gondom. Az én gondom lesz az is, hogy ha nem jól nevelem. De egy az biztos! Szeretni fogom a gyerekemet! Mert én képes leszek rá. Teljes mértékben oda fogok rá figyelni még a játszótéren is és ne pedig más anyukát nézem,hogy hogyan öltözködik,vagy hogy nem figyel a gyerekére ő sem vagy éppen hogy azt mondja a gyerekének,hogy gyere szopizni kicsi csillagocskám. Remélem a ti gyerekeitek nem rátok fog hasonlítani. Nem a veszekedés miatt írtam ki ezt, de azért minden nő elgondolkodhatna most ezen. És tudom,hogy mindenki olvassa aki ehhez hozzáfűzött bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!