Lehet terhes attól a barátnőm, hogy lankadás miatt alul kifolyt az előváladék az óvszerből?
Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva az történt, hogy barátnőmmel megvolt az aktus aznap másodszor. És a végére valahogy lelankadtam vagy nem is tudom és még nem élveztem el csak barátnőm, de azt vettük észre, hogy az óvszerből alul szépen kifolyt az előváladék mert teljesen üres volt, de nem volt lyukas mert engedtünk bele vizet is. Ekkor már késett neki a havija mert feb.10 körül kellett volna megjönnie és azóta se jött meg neki. Nagyon aggódok, hogy talán terhes, de ő meg azt mondja, majd megjön ha akar, meg hogy már maradt ki neki a mensije, persze akkor csak 10 napot késett.13 éves korában volt hogy 1 hónap maradt ki Amúgy most 15 éves és rengeteget stresszel a suli miatt. Szerintetek lehet ettől terhes amit elmondtam? Sajnos nem tudom, hogy előtte lévő alkalmakkal is megeshetett-e, hogy alul kifolyt, mert azt így nem nézegettük, ha nem élveztem el. Amúgy is elég sok stressz az hogy csak hétvégente vagyunk együtt és nem igen tudunk aludni, és ő is elég álmos mostanában. És ez miatt is félek persze. Szóval adjatok tanácsot kérlek, én elég rosszul alszom emiatt2010. márc. 4. 16:28
21/30 A kérdező kommentje:
Feltétlenül megírom! És köszönöma segítségeteket!
2010. márc. 5. 14:20
22/30 anonim válasza:
az elején én sem éreztem h terhes vagyok.csak jóval pozi teszt után jöttek a tünetek:hányinger meg ilyesmi.amikor meg kelett volna jönnie,nekem is folyamatosan fájt a derekam,pont mikor készülődik a menszi.volt olyan h 5 percenként rohantam a wc-re melóban,mert mindíg azt hittem h na most tuti megjött.de nem.és azóta már 29 hetes kismami vagyok.
23/30 anonim válasza:
milett?:S szorítok neked (nektek) nagyonnn...:)
24/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Végülis negatív lett a teszt, a legdrágább tesztet vettem meg, amit találtam (One step) Remélem reális az eredmény, nagyon határozott negatív volt. Kicsit meg is nyugodtam azért, viszont nem tudom mi késleltetheti ennyit a barátnőm mensijét:/
2010. márc. 7. 22:20
25/30 A kérdező kommentje:
11:03-ra: Köszönöm/köszönjük szépen, aranyos vagy!:)
2010. márc. 7. 22:22
26/30 anonim válasza:
2. oldalról 21:52-es vagyok. Hát örülök, hogy nem terhes, izgultam. :) Szerintem az lenne a legjobb, ha elmenne nőgyógyászhoz. Nehogy valami komolyabb baja legyen. Tudom, hogy rossz elmenni nődokihoz :S, de legalább kiderül, hogy mi van. Majd ha sikerült elmenni és kiderült mivan, azért írd meg.:) Szorítok, hogy ne legyen komolyabb baja. :)
27/30 anonim válasza:
juuuj:) nah jolvn! figyelj. vegyél még 1 teszet, ugyanis a teszteknek van hibazszázaléka. én spec amikor tesztelek, mindig 2őt veszek.. és reggel első vizeletnél tesztelek. vagy nődoki se ártana. ha a 2. is negatíív ak 100% h nincs gond!:)
28/30 anonim válasza:
(19:35ös vagyok) én voltam amugy a 11:03 as az egyiknap.:)
29/30 anonim válasza:
orulok, hogy negativ, a teztek alatalaban nem tevadnek, esetleg vegyel egy legolcsobat is, nezzetek meg, ha az is neg akkor 100%hogy baba, de egy doki nem artana.
30/30 A kérdező kommentje:
Biztonság kedvéért tesztelt egy Gabriel-el is, az is negatív lett.. És továbbra sincs mensi
2010. márc. 22. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!