Lehet terhes attól a barátnőm, hogy lankadás miatt alul kifolyt az előváladék az óvszerből?
Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva az történt, hogy barátnőmmel megvolt az aktus aznap másodszor. És a végére valahogy lelankadtam vagy nem is tudom és még nem élveztem el csak barátnőm, de azt vettük észre, hogy az óvszerből alul szépen kifolyt az előváladék mert teljesen üres volt, de nem volt lyukas mert engedtünk bele vizet is. Ekkor már késett neki a havija mert feb.10 körül kellett volna megjönnie és azóta se jött meg neki. Nagyon aggódok, hogy talán terhes, de ő meg azt mondja, majd megjön ha akar, meg hogy már maradt ki neki a mensije, persze akkor csak 10 napot késett.13 éves korában volt hogy 1 hónap maradt ki Amúgy most 15 éves és rengeteget stresszel a suli miatt. Szerintetek lehet ettől terhes amit elmondtam? Sajnos nem tudom, hogy előtte lévő alkalmakkal is megeshetett-e, hogy alul kifolyt, mert azt így nem nézegettük, ha nem élveztem el. Amúgy is elég sok stressz az hogy csak hétvégente vagyunk együtt és nem igen tudunk aludni, és ő is elég álmos mostanában. És ez miatt is félek persze. Szóval adjatok tanácsot kérlek, én elég rosszul alszom emiatt2010. márc. 4. 16:28
11/30 anonim válasza:
Szia!
Érdekes, hogy ezen nevet. Én is 16 vagyok, de valahogy nem nevettem rajta. :S Nem érezné ha terhes!!!!! Mindenképp vedd rá a tesztre, legalább te megnyugszol, ha már őt nem érdekli. Annyit mér hozzáfűzök, hogy 18 év alatt a 18. hétig elveszik a babát! Remélem nem terhes. Majd írd, hogy mi lett! 24+5h km:)
12/30 anonim válasza:
Én sem éreztem rögtön hogy kisbabám lesz..de pont így kezdődött a terhesség.És vártam hogy megjöjjön, de semmi.Csináltass vele tesztet.
13/30 anonim válasza:
nekem se voltak tneteim,es az alhas szuka, meg a mindjart megjn erzes bizony nalam is volt, ugyhogy teszteljetek szerintem, attol legalabb te megnyugszol, ha ot nem is erdekli
14/30 anonim válasza:
21:52-es vagyok. Amúgy te mennyi idős vagy? HA szabad kérdezni.
15/30 anonim válasza:
11:01 es, elozo vagyok, nemtom tolem kerdezted-e, en 24 vagyok, ferjnel, es 8 hets kismama, es nekem sem voltak tuneteim, csak veletlenul jottek ra egy rutinvizsgalaton.es azota sincs mas tunetem mint a hasszurkalas.
16/30 anonim válasza:
elozo vagyok, bocs, roszul neztem a kommntet....
17/30 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok reagálva a kommentre, de ugye védekeztünk mindig is, teljesen szakszerűen. És nekem is ő volt az első.. ha értitek mire gondolok. Nem jött meg neki ma sem de csak holnap tudjuk megcsinálni a tesztet, ma veszem meg délután.
2010. márc. 5. 12:35
18/30 A kérdező kommentje:
Tudjátok az az egy téveszt meg, hogy elvileg azért a mellfájdalomnak elő kellett volna jönni, de annak pl nyoma sincs. De biztos ami biztos holnap úgyis kiderül.. Szerintem engem megölnek a szülei:(
2010. márc. 5. 13:00
19/30 anonim válasza:
A mellfájdalom nekem csak most jött:)) 10 hetes vagyok, szerintem ez sem törvényszerű:)
Bocs, nem elkeseríteni akarlak.
20/30 anonim válasza:
a mellfajdalom tenleg nem torvnyszeru, de azert megirod ugye hogy mi volt. szoritok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!