29 hetes vagyok, a dokim írt fel klion kúpot és már előre szólt hogy a terhesség előtt pár héttel is kell majd valami kúp. Ő ezt honnan tudja előre?
Lehet hogy valami nagyon durva fertőzésem van és azért mondta meg már így előre? Vagy ez mindenkinél így van?
Azt mondta a baba miatt kell hogy majd ha megszületik ne kapjon el semmit. Ezt én is tudtam de azt hittem előtte van egy kenetvétel és ha ott valami gond van csak akkor kell majd szülés előtt kúp.
Nem viszket, nem csíp meg semmi.
Ő álandóan "harcol" a folyásom ellen, ami elvileg természetes a terhesség alatt. Csak így ránézésra ír fel kúpot. Mindig mondja hogy van egy kis folyásom és ír fel kúpot. Mondom jó. Eddig egyszer se vett kenetet se semmit. Ránézésre nem hiszem hogy meglehet állapítani a dolgot, dehát nem ellenkezhetek vele, végülis ő a doki. Csak az a fura hogy az elejétől van folyásom és csak a 24.héten írt fel rá vmit, azóta most másodszor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!