Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 hetes kismamik! Nektek...

32-33 hetes kismamik! Nektek is így van?

Figyelt kérdés

Egyik nap alig mozog a picim, madj másnap szinte folyamatosan! Sokszor egész nap alig érzem, este meg beindul.... Furcs, jó lenne, ha inkább mindig ezerrel rugdosna.... nyugodtabb lennék..

Nektek folyamtosan rugdos?

2010. márc. 4. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is így csinálja. :) De ez így jó..te se mész minden nap ugyanannyit :) Meg aztán azt mondták nálam okosabbak és tapasztaltabbak,hogy az idő előrehaladtával egyre kevesebbet fog,mert többet alszik,növeszti a zsírpárnákat :)))
2010. márc. 4. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is így van. Tegnap pl szinte 2x ha éreztem, azt is olyan gyengén, hogy elgondolkodtam, hogy ez vajon az volt-e. Mostanában amúgy sem brillirozik a mozgás terén. Este is fent voltam miatta. Aztán 20 perc után méltóztatott egyet rúgni. :) A szívroham környékezi az embert.
2010. márc. 4. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia,32 hetes vagyok én is.Tegnapelőtt este is teljes csend,tegnap reggel is teljes csend,majdnem szivbajt kaptam.Tegnap este meg úgy beindult,csak úgy hullámzott a hasam,mintha úszott volna jobbra-balra :)
2010. márc. 4. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Tegnap egy teázóba mentem a barátnőmmel(2.barátnős kiruccanás a 32 hét aalatt). Azt mondtam "ez a kislány, vagy focista, vagy röplabda játékos lesz és egyelőre a hólyagomat nézi labdának", egész este ficánkolt, én meg a vécét jártam:).De rég volt már ilyen nyugodt éjszakám.

Nálam is úgy van mint ahogy előttem írták. Viszont kitapasztaltam, hogy az almára mindig reagál, tehát amikor nyugtalan vagyok eszem egy kis almát. Azonnal mocorogni kezd:). Néha már amikor mosom, vágom, vagy csak elindulok érte.:) De arra is így reagál, ha a férjemmaszirozza a talpam, vagy a hátam:).

Biztos Nálatok is van ilyen!:)

Boldog babavárást!

2010. márc. 4. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
32 hetes km.
2010. márc. 4. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én szintén 32 hetes vagyok,és elég lusta a babám az utóbbi két hétben. Nálunk a fürdés jött be, a fürdőkádba mindig mocorog. Meg persze este mikor lefekszek és neki nem kényelmes.
2010. márc. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!