27 hetes körüli kismamik! Ti mikor, mit és mennyit sztek?
29 hetes vagyok, nekem étvágyam van, de mikor nekiindulok, olyan telítettnek érzem magam, pedig az elején úgy érzem meg bírnák enni egy hűtőnyi kaját. Tegnap ezeket ettem:
-reggeli: 1 szelet kenyérből szendvics, mellé 1 pohár tej
-10órai: 1 banán
-ebéd: 1 bécsiszelet burgonyapürével és káposztasalátával, 1 szelet kenyér
- vacsora 1 hamburger ( nem szoktam sokat vacsorázni, de tegnap éppen így jött ki, egyébként elég egy szelet mézeskenyér mondjuk, teával)
És emellett 2-3liter folyadék naponta, meg, ha van itthon, akkor alma, szölő délutáni csemegének. 10 kg-ot szedtem fel eddig, de nem látszik semmi, mert egy éve még 172/52 voltam, úgy néztem ki, mint egy 13 éves, és tavaly télen felszedtem 9 kg-ot, úgyis maradtam terhes, most vagyok 71.
Szerintem ne aggódj, a babád megkapja ami kell neki, még szedsz terhesvitamint, akkor tökééletes. Én is szedek és semmi bajom, a babám is szépen gyarapszik:-)!
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!