Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 19. hétig 2kg hízás...

Betöltött 19. hétig 2kg hízás tényleg kevés?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint egyek többet mert nagyon sovány vagyok és kevés ez a hízás az alkatomhoz. 165 cm vagyok és 58kg-ról indultam, most 60kg vagyok. Én nem látom magam túl soványnak és nem is kívánok ettől több ételt mint amit megeszek. Ez tényleg kevés lenne?
2015. júl. 9. 10:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is úgy érzem, hogy ez teljesen jó így hiszen tisztában vagyok vele, hogy a vége fele több fog feljönni és gyorsabban. Persze ha a baba egészsége megkívánná akkor igyekeznék több kaját tuszkolni magamba de feleslegesen nem akarok hízni többet mint amennyi szükséges, a válaszaitok alapján sem értem miért tartja ezt kevésnek a doki. Zöld kezek mentek :-)
2015. júl. 9. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
33 hetes ikres vagyok,ma voltam védőnőnél,kezdő súlyomhoz képest 70 dkg-ot híztam,a babák fejlődnek szépen,többször rákérdeztem orvosnál is,mindenki normálisnak tartja,hogy szinte semmit nem híztam,sosem kaptam olyan választ,hogy baj lenne.annyit egyél,amennyi jólesik.
2015. júl. 9. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy sovány lennél, én 10 cm-el magasabb vagyok nálad, de csak 2 kg-mal több. Ma vagyok 19 hetes és eddig 3 kg-ot híztam. Előzőnél összesen 12 kg-ot híztam és 2 héttel szülés után már 15-el voltam kevesebb, de nem fogyóztam, meg ilyenek. Azóta is tartottam a 60 kg-ot.
2015. júl. 10. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!