Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 kg hízás sok a 24-25....

4-5 kg hízás sok a 24-25. hétig? . Ti hogy voltatok?

Figyelt kérdés

Nem hánytam egyszer sem az elején, nem fogytam az első trimeszterben.

165cm vagyok, es 51kgról indultam.

2014. aug. 8. 11:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ebből mennyi a baba, magzatvíz, meh súlya, megnott keringő vermennyiseg?
2014. aug. 8. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem sok. De attól is függ, hogy milyen ütemben hízol a későbbiekben. Vannak akik sokáig semmit sem híznak, aztán a végén meg hirtelen sokat. Én a 2 terhességem alatt különböző formában híztam. Az elsőnél később kezdtem el, a 2.-nál már az elején tök sok felszaladt, utána lelassult, és ugyanannyival (+12-vel) mentem szülni mindkét esetben.

Szóval szerintem egyenlőre ez nem sok.

2014. aug. 8. 11:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én nem voltam valami szerencsés, 24. hétig kb. 4 kg-t híztam aztán Havonta felszaladt 5 kg. Pedig diétáztam mert állandóan cseszegetett a doki de nem használt semmit. 160 cm vagyok 53 kg-ról indultam, 39. héten 74 kg-mal szültem. Baba 4150 gramm és 59 cm volt. A kórházból haza jövet lemértem magam és 11 kg-val voltam könnyebb. A többi felesleg fél év alatt lement diéta és mozgás nélkül.
2014. aug. 8. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok,most tartok 5kg plusznál. Én a 6.-tól a 15.-hétig napi szinten hánytam 2-3szor. Fogyni nem fogytam a hányás miatt.
2014. aug. 8. 12:14
 5/13 A kérdező kommentje:

1kg az első trimeszerben, mert elotte soha nem ettem reggelit, pozitiv teszt utan kezdtem reggelizni.

14-20.hetig 2kg, a tobbi 20.-tol mostanáig.

2014. aug. 8. 12:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szekálnak, hogy na vegre én is elfelejthetem az S-es ruhákat. Mert mostantól fognak felszaladni a kilók. Nézzem meg milyen kerek az arcom...
2014. aug. 8. 12:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem egèssz 22 hetes vagyok +3 kilónál tartok.Szerintem ez mèg neked és nekem sem sok,de bevallom èn rettegek h 20 vagy több kilòt hìzok :( mert tudom,h ròlam nem fog csak úgy leperegni a + kilò...

Termèszetesen a babàm egèszsège az első,de magamat sem szeretnèm elhagyni....

2014. aug. 8. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor a munkatársaid kicsit rosszindulatúak és feltételezem eddig féltékenyek voltak rád a vékonyságod miatt,mert nem hinném,hogy annyira kikerekedtél volna a 4-5 kilótól,ami mellesleg egyáltalán nem sok.Én 2 gyermeket szültem,mindkettővel +15 kilóval mentem szülni,6 héttel a szülés után mégis már visszaálltam eredeti súlyomra.Most 12 hetes vagyok,még nem híztam az esti hányások miatt,de ami késik,nem múlik. :)

Szóval egyáltalán ne aggódj,ha nem eszel mértéktelenül,nem fogsz elhízni.

Üdv,jó babavárást!

2014. aug. 8. 13:01
 9/13 anonim ***** válasza:
hát én 16-17kg híztam 24-26hétig. azt feljött még valamennyi, kb olyan 21-23kg-nál álltam meg kb a 36. héten, most meg vagy erősen tartom vagy még talán fogytam is 1-2kilót, nincs sok étvágyam. de nem aggódok, majd leadom. te se idegeskedj :)
2014. aug. 8. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Huhh, kicsit rosszindulatúak a munkatársaid. Azért 4-5 kg plusztól még nem kerekedhettél ki annyira, na meg teljesen normális dolog teljesen. És egyáltalán nem biztos, hogy elbúcsúzhatsz az s-es ruháktól. Egyenlőre igen, de utána simán visszafogyhatsz, főleg ha nem nem túl sokat szedsz fel a végére.

Én 25 hetesen 8 kg-nál már vagy 8 kg-nál tartottam, a végére lelassult a hízás, 14 lett a vége, szülés után 3 hónappal már ugyanúgy néztem ki, mint terhesség előtt, és kereshettem elő az xs-es ruháim.

2014. aug. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!