Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 kg hízás sok a 24-25....

4-5 kg hízás sok a 24-25. hétig? . Ti hogy voltatok?

Figyelt kérdés

Nem hánytam egyszer sem az elején, nem fogytam az első trimeszterben.

165cm vagyok, es 51kgról indultam.

2014. aug. 8. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28 hétig 7 kilót szedtem fel. 32 hetes vagyok most már 9 kilónál tartok. De nem rajtam látszik, hanem a pocakomon. :)
2014. aug. 8. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:

9 válaszoló vagyok.

amúgy meg tegyél rá magasból mit mondanak :) láttam sztkban olyan vékony kismamákat, hogy szörnyű volt. egy kismama legyen kikerekedve, kisimulva, egy kismama csak úgy ragyog. na akiket én láttam azok egyáltalán nem ragyogtak sem a várandósságtól sem a boldogságtól. amúgy a nővérem volt még ilyen. egész terhesség alatt max 6-7kg hízott, nem rég szült majdnem 4kilós babát, tehát ha azt vesszük, magzatvíz, lepény...stb akkor még fogyott is, és olyan kis kerek pofija van még most is. ez ilyen, ne foglalkozz vele. én sem tettem ugye én eddigre kb 17kilóval büszkélkedhettem, a családom állandóan piszkált, azt elkezdtem csúnyán nézni a kajára, faragni innen onnan, de tök rosszul éreztem magam miatta, nehogy már "koplaljak", azt végül letojtam, és jól éreztem magam, a baba megkapott mindent ami kellett neki és nem zabáltam, tehát a lelkiismeretem tiszta volt, csak egyszerűen ennyi jött fel, de aki nem tudta hogy honnan indultam (170/55) az azt mondta hogy alig híztam.

még egyszer, nyugi és csak figyelj oda magadra/magatokra :)

2014. aug. 8. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó ütemben híztál eddig, ne figyelj oda a rosszindulatú kollégákra! Nekem is pont ennyi volt a 25. héten, a vége +10 kg lett (a gyerek 3030 grammal született időre). Szülés után valóban elfelejthettem az S-es ruhákat, mert vehettem XS-es cuccokat. :-D
2014. aug. 14. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!