Kicsi meh 7 hetesen?
tegnap voltam eloszor az orvosomnal, es szamolasok alapjan (julius 13 az utolso verzes idopontja, es biztos vagyok benne hogy aug elsejen tortent a fogantatas) azt modnta hogy 7 hetes lehetek. ezutan megvizsgalt, es azt modnta hogy kicsi a mehem, es hogy csak 5-6hetes lehetek. de maskor nem szeretkeztunk, tehat ha baba van akkor csak aug elsejen "keszulhetett". agusztus 11en a terhessegi teszt negativ lett, de 23.an mar pozitiv.
165 cm vagyok es eleg vekony,49kg. ez befolyasolhat valamit? vagy mit jelenthet az hogy 5-6hetes a mehem nagysaga.
Akkor biztos minden rendben lesz! Én is aggódok egy picit, de ez természetes.
Nagyon sok boldogságot és egészséget Kívánok!
1. válaszoló
Azert egy 7 hetes terhesseget megnezhetett volna UH-val. A meh merete alkati kerdes raadasul vekony is vagy. Szerintem ne aggodj, nincs semmi baj a mehed meretevel.
Az elso valaszolonak meg annyit, hogy nekem pont 5 het 3 naposan volt a babo 2,5mm.
hat utana nem voltunk ugy egyutt,mert voltak bulik ,amin a parom ugye ivott, es nem akartuk megkockaztatni a dolgot. tehat az egyetlen egy lehetoseg az aug1.
fogamzasgatlot szedtem egeszen majus vegeig. juni1-5ig jott meg majd ezutan magatol megjott juli13an-es 15ig tartott. es azota sem, aug 1sejen szeretkeztunk (ugy babailag:-)) es utana 23lett pozitiv a teszt.
Szia! Nekem is július 13-án volt az utolsó menses. szeptember 1-én voltam dokinál. méretek: YS:3,8mm; CRL 7mm. Azt írta a lapra, hogy 6+2 napos a terhesség. Szívhang van.
A menses idejéhez képest kicsinek találta, de mondta, hogy lehet, hogy később fogant, nem kell megijedni. A méhem nem nézte kézzel, csak ultrahang volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!