7 hetesen kicsi a 6mm?
Figyelt kérdés
Az interneten található kalkulátor szerint ma vagyok 7+0. Ma voltam dokinál és a babó 6 mm. Az interneten talált "magzat méretei" szerint most 11mm-nek kellene lennie. Vagy csak simán később fogant?2011. aug. 8. 13:30
1/9 anonim válasza:
Lehet pár nappal később fogant. Ha ott az embrió és a doki is azt mondta hogy semmi gond, akkor nem aggódj. Minden rendben.
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A doki nem mondta, hogy baj lenne. szerdán még 4 mm volt, ma már 6 mm, szóval növünk és szívverésünk is van! :) Csak a neten levő táblázat kicsit megijesztett.
2011. aug. 8. 13:37
4/9 anonim válasza:
Lehetek őszinte? Én pont az aggódás/idegeskedés stb. miatt kerülöm az internetes kalkulátorok és táblázatok nézegetését :D Bízom a dokimban.
5/9 anonim válasza:
Nekem is 6mm volt 7+1hetesen! Most vagyunk a 38+3 hetesen és teljesen egészséges! Semmi bajunk nincs!
Ne aggódj, minden oké a babáddal! :D
6/9 anonim válasza:
Nekem 5 mm volt 7 hetesen, 8 hetesen meg 15. Gyanítom, hogy elmértek valamit, elég érdekes lenne ha egy hét alatt a háromszorosára nőtt volna. Ilyen korai terhességben szerintem még nehéz pontosan megmérni, könnyű néhány mm-t tévedni.
Bocs nem birom ki... mi az hogy szívverésetek is van? Az tök jó hogy a babának van, de hogy neked is van, az egyértelmű különben nem írogatnál ide... :)
7/9 anonim válasza:
nekem het hetesen 6,3 volt, en is aggodtam, de normalis, ha nem az, nyilvan mondta volna a doki
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 9. 12:58
9/9 anonim válasza:
nekem 7 hetesen 9mm volt a babám
szerintem nem gond pár mm eltérés nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!