26 hetesen normális ha egészen fent a gyomor magasságában rugdos a kicsi? Nincs túl "magasan" a korához képest?
Szia!Én is 26hetes vagyok és még most is miközben írok a gyomromnál rugdos a drága ,én örülök neki mert eddig a vízhólyagomat rugdosta és elég kellemetlen volt meg állandóan pisilnem kellett. :)
Vasárnap voltunk orvosnál és akkor is a köldököm felett rugdosott nem mondta a doki hogy baj lenne!Nem olyan pici már azért, a mi kislányunk már 870gr és 30cm.
Szerintem nyugodj meg és élvezd a rugdosásokat ,én ezt teszem és játszom meg beszélek vele! :)
Jó babavárást!
Szia!
Köszönöm,hogy válaszoltál!
Nem izgulok igazából csak olyan furcsa. Nekem Ő a 3. babám és az első kettővel nem éreztem ilyet.
Néha olyan,mintha a gyomromban lenne és ott mozgolódna, egészen a mellem alatt. :O
Csak azért furcsa,mert úgy olvastam, hogy ilyenkor a méh a köldök és a szegycsont között van félúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!