Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor szokták megvenni a...

Mikor szokták megvenni a babaholmikat?

Figyelt kérdés
Most vagyok 21hetesés tegnap kaptam egy nagyon jo árajánlatot a babakocsira.jövöhéten kellene menni érte az üzletbe,csak nem tudom hogy ez nem korai még?Nagyon jól néz ki a kocsi és ilyen volt az elképzelés is és sajnálnám ha elvinnék!!!Szerintetek????
2008. szept. 3. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
A babona egy nagy hülyeség!Akkor vásároljál,amikor lehetőséged van rá.És semmit se hagyjál a végére!
2008. szept. 3. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Én biztos megvenném!! égek a láztól amikor vásárolok ilyen pici dolgokat! szerintem nem is olyan megterhelő ha apránként veszed meg amire szükségetek lesz! nekem is meg van a babakocsi, kiságy meg jó pár babaruha!

üdv:26.hetes kismama

2008. szept. 3. 14:00
 3/10 anonim válasza:
Szia!Én 28hetes kismama vagyok és a párommal most kezdtünk el vásárolni,a babonáknak én se hiszek!Szerintem vegyél meg mindent amit tudsz!Boldog babavárást!Marcsi
2008. szept. 3. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is ha van valami jó akció használd ki! Ezt a kocsit szeretnétek ne hagyd ki később megbánod. Mi is a 20. hétig várunk a vásárlással.

12 hetes kismama

2008. szept. 3. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:

én nem akarok mindent a végére hagyni, így már 2-3 hete elkezdtem apránként vásárolgatni (1-2 kisruha, ágynemű, tisztálkodószerek...) sose célirányosan, de ha már ott vagyok akkor veszek 1-2 dolgot.

már most 17 hetesen van akkora hasam hogy a vége felé asszem nem nagyon fogok tudni babaholmikért futkosni...

2008. szept. 3. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Az öcsémék a babona miatt mindent az utolsó utáni percre hagytak (szó szerint!!!),aztán amikor mentek a kocsit megvenni,már nem volt... Az egyik ismerősöm a második gyerkőcnél már a 10.héten megvette a kocsit. Nekünk a 33. héten sikerült megvenni,de addigra már megvolt minden más. Szerintem se hagyd ki,mert utána csak bosszankodnál,hogy nem sikerült olyat venni amit szeretnétek.
2008. szept. 3. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is vedd meg! Mi is már megrendeltük neki a kocsit. 22 hetes kismami
2008. szept. 3. 14:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a 18. héttől szépen lassan mindent beszereztem. Így anyagilag sem volt olyan megterhelő. A babonákra ne adj! És való igaz, lehet, hogy a végefelé már nem lesz ennyi energiád vásárolgatni. Nekem megnyugtató volt, hogy mindenünk megvolt időben. Ja, és így tudsz akcióban vásárolni, mivel az idő nem sürget!!

35 hetes mami

2008. szept. 3. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már túl vagy a komolyabb szűrővizsgálatokon, úgyhogy szerintem is nyugodtan csapj le arra a babakocsira!
2008. szept. 4. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is vedd meg, ha ilyen jó áron van.

Amúgy én sem bírok magammal, és már egy ideje vásárolgatok. De főleg 2 hét múlva fogok, amikor 28 hetes leszek, akkor már valószinűleg megmaradna a baba.

Nem jó az utolsó percre sem hagyni, mert annyi minden kell, és akkor már nem lesz annyi energiád vásárolgatni.

2008. szept. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!