Dori 4 D-s UH a Savoya-ban? Tapasztalatok?
Szia!
Én is ott voltam először még a 19. héten, és én sem ajánlom. Nem volt rossz végül is, de elájulva sem voltam. A nőci kedves volt, mindent elmondott. De aztán másodszorra máshova mentünk, és az sokkal jobban bejött. Ott is kedvesek voltak, és ott a 10ezer ft-ba már benne volt a dvd is,a savoyába meg még felszámolnak arra is, és az sem elhanyagolandó, hogy ugyanazt a szolgáltatást máshol olcsóbban megtalálod. Na meg én is kaptam instrukciókat, hogy teli hólyaggal menjek, meg egyek csokit, igyak fekete teát, de citromos izesítő nélkül! Aztán nem mindennek értettem a lényegét, ok a csoki tiszta sor, de hogy a teába a citrom az mit zavar? Na meg úgy tudom, hogy a teli hólyag inkább csak 12 hét körül lényeges, mert jobban kinyomja a méhet, de hát 19 hetesen...És azért rendesen szenvedtem már a végére úgy kellett pisilnem, főleg hogy avval a bigyóval is nyomkodta a hasamat...
Végül is nem volt rossz, de ennél találni jobbat is, olcsóbban sztem, és ezért nem ajánlom.
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!