Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól érdemes vásárolni a...

Mikortól érdemes vásárolni a születendő babának?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most kedvező áron tudnék venni egy babakocsit ami nagyon tettszik, igaz használt, de semmi baja. Viszont még csak 12 hetes múltam.
2010. márc. 3. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a hetedik hétben vagyok. Tavaly a tizedikben volt egy vetélésem. Közel egy év mire babás lettem újra. Évekkel ezelött kaptam egy kiságyat és egy hordozható járókát...aztán babaülést...aztán gyerekülést...stb. Elfogadtam, mert tudtam babát szeretnénk a kérdés csak az idő volt. Egyetlen egy dolgot vettünk egy unisex kezeslábast amire rá van írva: ROCKSTAR.

Sokszor elcsábulnék...de nem merek venni semmit vagy ha mernék ott van Anyám aki megfogja a kezemet. Ez nem babona ez az élet! Ha te úgy érzed jó vétel, ne habozz. Vedd meg. Én pl.nem is akarok venni babakocsit. Csak majd, majd majd...Addig jo lesz a babahordozóhoz kapható kicsi helyen tárolható keret amin kerekek is vannak nem tudom mi a magyar neve. Ráklikkelem aztán haladunk. Én várok majd úgy a 25. hétig és talán akkor majd sikerül magam rávenni hogy ne hagyjak mindent az utolsó időre. De el kell odáig jutnom.

2010. márc. 6. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én óvatos voltam, nem igazán babonából, hanem nekem is volt egy vetélésem 19. héten. Most kivártam, és a 26 héten kezdtem el vásárolgatni, szinte minden meg van már, egy két apróság hiányzik. 29 hetes kismama
2010. márc. 7. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!